HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamun Aleyküm
Öncelikle Hilenin Resmi.
Gördüğünüz Gibi Envanter Yoktur ...
1- Wolfteam.exe Adlı Dosyayı Açıyoruz
2- 4 Sefer Reklamlara Tıklıyoruz
3- Continue Dedikten Sonra Oyuna Giriyoruz
4- Hilemiz Otomatik Açılıyor Activate Demeyi Unutmayın !
F1 İle Zıplama Hack Açılır .
F2 İle Uçma Hack Açılır.
F3 İle Duvardan Geçme Açılır.
F İle Hepsi Kapanır .
[size=x-large]beyler Video Upload edemedim boyutları yüksekti youtube felan upload edemedim ama eğer anlatırsanız upload edebilirim o yüzden şimdilik video'yu Sıkıştırdım Ve 47mb Oldu Yoksa en az 1gb vardı Kusura Bakmayın Dediğim Gibi 1.konu Video yüzünden kilitlendi Bu Konuda anlatan Olursa Video Upload Ederim . Gelelim Linklere ...[/size]
Lütfen İlk Önce Video Yu İndirin Çalıştığından Emin olun Ondan Sonra MOderatöre Bildirin Denemeden Etmeden Moderatöre Bildirip Virüs Konu Kilit Diye Yorumda Atmayın Acemeliğinizi belli etmeyin !
Arkadaşlar Youtube Upload Edemediğim İçin Lütfen Kusuruma Bakmayın +rep felan istemiyorum Sadece Emeğe Saygı Gösterin Yeter ... Alıntıdır ...
Öncelikle Hilenin Resmi.
1- Wolfteam.exe Adlı Dosyayı Açıyoruz
2- 4 Sefer Reklamlara Tıklıyoruz
3- Continue Dedikten Sonra Oyuna Giriyoruz
4- Hilemiz Otomatik Açılıyor Activate Demeyi Unutmayın !
F1 İle Zıplama Hack Açılır .
F2 İle Uçma Hack Açılır.
F3 İle Duvardan Geçme Açılır.
F İle Hepsi Kapanır .
[size=x-large]beyler Video Upload edemedim boyutları yüksekti youtube felan upload edemedim ama eğer anlatırsanız upload edebilirim o yüzden şimdilik video'yu Sıkıştırdım Ve 47mb Oldu Yoksa en az 1gb vardı Kusura Bakmayın Dediğim Gibi 1.konu Video yüzünden kilitlendi Bu Konuda anlatan Olursa Video Upload Ederim . Gelelim Linklere ...[/size]
Lütfen İlk Önce Video Yu İndirin Çalıştığından Emin olun Ondan Sonra MOderatöre Bildirin Denemeden Etmeden Moderatöre Bildirip Virüs Konu Kilit Diye Yorumda Atmayın Acemeliğinizi belli etmeyin !
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar Youtube Upload Edemediğim İçin Lütfen Kusuruma Bakmayın +rep felan istemiyorum Sadece Emeğe Saygı Gösterin Yeter ... Alıntıdır ...
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)