Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

26.10.2011 Travian Pvp Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gencayzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 638

gencayzi

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 7 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Pvp Server Haftalık Olur Uzun Omurlu Olmaz. Zevk Almak ve Oyunun Tadını Cıkarmak Icın pvp Oynuyor Pvp acıyoruz Ne Para Kazanmak Ne Baska Bır Amac. 26.10.2011 saat 01:00 açılış. Server Hızı 150x arkadaslar asker hızı 45x arkadaslar. Hep Beraber Eğlenmek Icın acıyorum. Bende Eglenıyorum İnş Sİzlerde Eğlenırsınız.

Ben Bu Konuda Pek Usta Degılım Ama Bug Yok Denıcek Kadar Az.Sımdıye Kadar Bır Tek Kahraman Kıslasında Sorun Yasadım. Baskada Yok. E Eğlenmek Icın Oynuyoruz Eglenelım Kımse Kımsenın Hakkını Yemesın Istıyorum.

Ben Kemoterapi Hastasıyım Arkadaslar O Yuzden Pek eğlencem Yok Ilac Tedavı Alıyorum bu Nedenle Bu Oyunu Cok Sevıyorum ama Acılanlara Hep Bakıyorum ılk 6 kısı cosmus gerısı yetısemıyor tmm ucretlı hostlar sıfır bug lar fakat gırıp oynayamayıp eglenemedıkten sonra anlamı yok o acıdan ben bu serverı acıyorum oynayandan da oynamayandan da allah razı olsun.

Hepberaber eğlenmek nıyetıyle.Arkadaslar. Eğer Guzel Talep Vs olursa Bakarsınız Her Hafta Yenı bır Serverla Kapısırız Bırlıkler Halınde Ve Bakalım hangı Bırlık Hangı Haftanın Serverında Iyı Olucak.

Bılmem Kacıncıya Altın odulum Yok. Kredı Kartı Ile 5 tl ye altında satmıyorum.

Satanada kızmıyorum ucretlı host almıs bugsuz server acmıs adamlar. halıyle o masrafı cıkarmakda lazım fakat. dedım gıbı pvp demek 1 hafta 2 cı haftada kı oyuncuya kımse yetısemez. 2 gunluk gecıkme bıle daglar gıbı fark acar o yuzden ben bu serverı acıyorum ac maya devamda edıcem.

w w w . t r a v i a n l a r k .1 x . b i z

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri