farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

<|Karcemackers'in İntikamı| Sezon Finali, Tekrarı Yok! |>

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aloha.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Güvenlik durumu bozulmuştu. Neye uğradığımı bilemedim. Dışarıda herşeyi olabilicek herşeyi beklerken. Birileri yüksek stunlar üstüne inşa edilmiş, ahşaptan yapılma, büyük boy klubemin merdivenlerinden yukarı geliyordu. Sesler yaklaşıyordu. Güvenlik durumu bozulduğuna göre güven içeren biri değildi. Elime o an ne geçtiyse aldım. Nerden geldiğini bilmiyorum ama elimde kedi geçmişti. Kediyi atçak halim yoktu. Onu bıraktım elimde yokladım şimdide en sevdiğim oyuncağım vardı onuda atamazdım. En iyisi "dur orda" diye bağırdım, ses kesildi. Sonra yan odaya gidip atçak birşeyler aramaya koyuldum. Bıçak, yok canını yakar garibin. Sopa, şişlik falan olur admine nasıl açıklıcam sonra. Rank, yok ya çizilir falan daha yeni aldım. Sonra elime bir toka aldım. (Not kullandığımdan değil :D ) Daha sonra kapıdan biri girdi, hiç durmadan elimdeki tokayı attım. Toka yüzüne gelmedi ama ayağının altına geldi merdivenden kaydı düştü. Sonra sopayı aldım, merdivenlere baktım. Buda kim? Bu musdy123 !

Herkez şaşkınlık içinde bana bakıyor, neden yaptığımı anlamaya çalışıyordu. (Aslında çoğu madem bu kadar kendini koruyabiliyor, eve gidip tv izlesek daha mantıklı değil mi? Diye düşünüyordu)Sonra musdy123 ün vücudu zedelenmiştiş, turkmmodan doktor uzman üye çağırtmaya çalıştık ama bağlantı kesikti. Hatta yerimiz uydudan bile silinmişti. Karce'nin adamları uyduyu hacklemişlerdi. Ekip içeri girdi, bana durumu anlattılar. Etraftan sesler geliyordu, olağanüstü hal durumunu jeneratör yardımıyla çalıştırdık. (Sağolsun getirdikleri yaralı gardiyan MrTheCold elektrikten anlıyormuş.) Daha sonra evin etrafı görülmeyen elektrik duvarıyla çevrelendi. Karce'nin adamları gözüküyordu. Etrafımız sarılmıştı, ben her yönetim üyesine verilen yönetim güvercinini TurkMMO şehrine yolladım. Çok tehlikeliydi, adeta rep savaşı yapılıyordu. Karce ve hayranları repleriyle üstün gelmeye çalışsada herbirimizin az rep olduğu söylenemezdi. Çok çetin bir mücadele verdik. Karce eve defalarca girmeye çalıştı Jeneratör yetmemeye başladı. Yağan yağmur telleri germiş, elektrik ile jeneratör arasındaki kablo kopmuştu. MrTheCold metal rankını bunun için feda etti. Defalarca öpüp elektirik bağlantısına koydu. Çok çabuk yıpranmaya başlamış olsa bile, işe yaradığı apaçık ortadaydı. Daha sonra hatlar çekmemesine rağmen telefonum çaldı. Açmakta tereddüt etsemde, sonunda telefonu açtım:

Aloha.: Alo?
Karcemackers: Ha?
Aloha.: Yok artık daha neler. Çalışan tek hat yılın en eski espirisini yapıyor şurdan ölsem kaç dakikada ölürüm hımm şunu şurdan çıkar, bununla topla vs. vs. vs.
Karcemackers: Ben hala burdayım !
Aloha.: Farkındayım. Sen kimdin kardeşim?
Karcemackers: Tanıyamadın mı? Muhauhahoahaoha !!!
Aloha.: Yoksa sen, sennn! Pizzacı mısın? Sonunda bir saattir feneri açıp kapayıp yaptığım mors alfabesini aldın demek. İşe yarayacağını biliyordum! Size sölemiştim çocuklar ee neli pizza istiyorsunuz?
Karcemackers: Pizzacı falan değiliiiim !! Showumu berbat ettin!
Aloha.: Seni pislik ! Burada ne işin var? Yaptıkların yetmiyor mu?!
Karcemackers: Seni bir öldüreceğim. Sevgi falan umrumda değil. Kaç kez sana şans verdim dinlemedin. Artık harcayacak bir şansın yok !
Aloha. nın iç sesi: Demişti sana işte kabul edicektin kafan mı yok olm senin. Kaç tane adamı var tabi bulcaklardı.
Aloha.: Biraz susar mısın? Düşünüyorum.
Karcemackers: İyide konuşmadım ki.
Aloha.: Sen değil!
Aloha. nın iç sesi: Düzgün konuş çocukla! Saf görünüyor biraz belki yine affeder seni sonra sırtından bıçaklarız ormana geçen gün bıçak gömmüştüm.
Aloha.: Sen nasıl gömdün len?
Karcemackers: Neyi gömdüm ne diyon lan!
Aloha.: Sussana sen biraz ya bu benimle içim arasındaki bir kavga dış kapının mandalları çenesini kapalı tutsun !
Aloha. nın iç sesi: Olm sen uyuyodun. Sonra işte saçma saçma şeyler fısıldıyodn. Hapise gitsemde biberonla dolaşıp insanlara selem versem. Güneşe bak ne güzell. Falan diyodun sonra bn seni kandırdım. Elindeki bıçağı gömdün.
Aloha.: Nee! O kaybettiğim bıçak mıydı yani? Aile yadigarıydı o !!
Karcemackers: Noluyor lan orda!
Aloha.: Sen bu işe karışma bu benimle içim arasında !

Dnnnnnnnnnn. Pata küte. Patt. Çatttıır. Şappp . Takkk. Tuff. Patt. Kütt.

Aloha.: Tamam biz barıştık.
Karcemackers: Olm yanlış eve mi geldik noluyor alkan? Sen kimdin?
Aloha.: Seni öldürücek kişi :ka10:
Karcemackers: Görelim o zaman..

Dnnnnnnnnnnnn. (Telefon Bağlantısı Kesildi)

"Arkadaşlar hazırlanın. Bodurum katına inelim. Buraya birkaç repinizi bırakın. Baktıkları Termal gözlükler repe duyarlı. Yukarda olduğumuzu sanar. Karce nin geri döneceğini bildiğim için. Sığınak yapmıştım :cool:." 5 dk. sonra evin duvarı yıkıldı. Biz aşağıdaydık. Yukarda kameralar vardı.

(Karcenin görüşüyle anlatıcam burdan sonrasını.)

Ani bir baskınla, herşeye hazırlıklı olarak eve girdik. Baktığımda kimse yoktu. Ama Aloha. yı tanıyorsam onun her zaman bir durum karşısında b planı vardır. Evi aramalarını askerlere emrettim. Olabilecek en kötü durumda ev dışındalardı. Fakat dışarı kameralar ve banlı üyeleri yerleştirdim. Onların öfkesi Aloha. ekibini dışarı çıkaramaz. Daha sonra bodurum katına indim. Çelik bir kapı vardı. Dediğim gibi yine b planı olduğu gerçeğini kanıtlamıştı. Buraya bir rank kılıcı getirin. Rank kılıcıyla kolayca kesileceğini ummuştum. Ama saf titanyumdan yapılmıştı. 10 sn de kesilecekken. Yarım saat sürmüştü ama sonunda açmıştık. İçeri şahane bir giriş yaptım. Sonunda showumu engellememişti. Bir patlamayla içeri daldım. "Zafer benimdir, eski sevgilim.." dedim. Ama kimse yoktu. Showumu yapmıştım ama bunu izleyen sadece kendi adamlarımdı. "Kapayın çenenizide arayın burayı!" diye bağırdım. Bende dışarı çıktım. Ormana bakındım. Banlı üyelerin üyelikleri silinmişti. Buda neydi böyle. Yoğun bir sis hakimdi. Dışarıdaki adamlarım banlanmıştı. Anlamıyordum, neler oluyordu? Daha sonra Aloha. ekibi etrafımda belirdi. 5 e karşı tektim. Mecburen kelepçelenmek üzere kollarımı uzattım. Daha sonra beni TurkMMO zırhlı taşıtına bindirdiler onlarda taşıta bindiler ve kısa sürede ormandan uzaklaştık...

Ancak farketmedikleri, ordakinin bir kopyam olduğuydu...

(Burdan sonrası Aloha. nın ağzından)

Nihayet kurtuldum ondan. Artık karce bir sorun yaratmayacak. Sanırım evimde parti vermem gerek. Böyle konuşa, konuşa yürürken. Önümde birşeyler patladı. Ama ben çevikliğim ve 37. hissim sayesinde patlayacağını önceden anladığım için ordan uzaklaştım. Daha sonra yoğun dumanın arasından öksürerek Karcemackers çıktı. Çok şaşırmış kekeliyordum. "Se-se-sennn n n g-g-gi-gii-giiitmişttn ne nasıl neden noluyor!!

Karcemackers: Hah tuzağa düştün, ordaki sadece bir kopyaydı muhtemelen uzun süre farkın varmazlar. Fake karcemackersı götürdünüz. Tüm bunları planlamıştım. Şimdi aramızdaki meseleyi bitiricezz hahaha. Garip gülüşlerle üstüme doğru gelmeye başladı geri adım atarken yere düştüm. Farketmemiş olsamda ayağımı burkmuştum. Yerde sürüklene sürüklene gidiyordum.

(Karcenin ağzından anlatıyorum şuan)

Yerde boşuna olduğunu bilmeyerek, benden kaçmaya çaba gösteriyordu. Kararlılığımı hapiste geçirdiğim hergün ama hergün geliştirdim. Kesinlikle onu öldüreceğim! Sonunda gücü kalmayıp, nefes nefese kaldı. Güçlü "Süper" Mod. Aloha. nın düştüğü hallere bak. Yazık, belki yönetici bile olabilirdin." dedim. Ama artık üstüne bir çizgi yazıp, bu şehirden, bu hayattan gitme vakti gelmişti. Elimdeki rank kılıcını boynuna geçirmeden önce görebileceği son onurlu hareketi yaptım. "Son sözlerini söyle". dedim. Saçları gözlerini kapayarak ":cool:" bir şekilde bana şöyle dedi; "Hatırlıyor musun? 2 yıl önce seni almak üzere geldiklerinde sana: "Merak etme, benim her zaman bir B planım vardır (:" demiştim." Bende yüzüne bakarak güldüm, yanına yaklaştım ve şöyle dedim: " B planın çelik kapıydı, artık işe yaramaz. " Dediği şey karşısında dehşete kapılmıştım. " Ne söylediğimi hatırlıyorsun. Ama ne söylemediğimi hatırlamıyorsun. Hahh A planımı gözden kaçırmış olmalısın, B planım işte şimdi geldi." (Bu arada "ne söylemediğimi hatırlamıyorsun" derken söyleseydin hatırlardı ama söylemediğim için çocuk ne yapsın :D Neyse okuyoruz efenim) Daha sonra söylediğine sinirlendim, yada gerçekten başka bir planı olduğunu düşünerek hızlıca rank kılıcını boynuna doğru götürdüm ancak benden daha hızlı olan bir Kasap Bıçağı omzumu yarmıştı. Acı içinde bağırdım. Ne olduğunu anlamak için etrafıma baktım. Bu DN Angel di. TurkMMO şehrinin kasapçısı..

(Bundan sonrası Aloha. nın ağzından)

Sonunda DN Angel gelmişti. 3 saat öncesine dönersek;
ben her yönetim üyesine verilen yönetim güvercinini TurkMMO şehrine yolladım.
Sonunda mesajımı alan TurkMMO yönetimi yardıma gelmişti. Karce herşeyi hesaplamış olabilir, ama benim herşeyi hesaplamış olabileceğimi hesaplamamıştı.
Sonra DN Angel yanımıza geldi. Kalkmama yardım etti. Elim omzunda kalktım. Sonra Karcemackers' a doğru yürüdüm. "Yerin hapsin en dip köşesi artık" dedim. Üstüne yürürken, unuttuğum bir adamı vardı CrazyALKAN. O elinde bir bıçakla bana doğru hızlı bir atak yaptı. (Hızlı atak yapmak, her süper mod. a verilen bir yetenektir. Bu sayede Süper mod.lar çabuk kilit atıp, değiştirebilir.) Beni bıçaklamak üzere sadece onu izliyordum. Heryer donmuş yaşadıklarımı hatırlıyordum. Kısmen ölmüştüm. Öleceğim belliydi. Ama kaderi değiştiren, isteğimiz değil, kararlılığımızdır. Karcemackers CrazyALKAN ın önüne atladı. Ve bıçaklandı. Kasap bıçağını alan DN Angel onu tutukladı ve bayılttı. Bağırdım:

Aloha.: Neden? Söyle neden önüme geçtin !! :f27:
Karcemackers: Seni hep sevdim, imrendim. Kararlıydım, seni öldürmeye ama yapamadım. Ölmesen, iyi edersin...
Aloha.: HaaaaaYııııııııRrr !!

Daha sonra onun cenazesinde çok fazla insan yoktu. TurkMMO şehri banlı üyelere ve onun yandaşlarına kapalıydı. Ben ve DN Angel vardık. Çünkü biz görmüştük herşeyi. Sonra küçük bir konuşma yaptım kendimce:

Belki iyi biri olamadın, hep birilerini öldürmeye çalıştın. Yanlış şeyler yaptın. Kuralları ezdin, geçtin. Ama son hareketin bu kirli dünyada hala insanların olduğunu hatırlattı bana. Bir kahraman gibi yaşamadığı doğru olsa bile, bir Kahraman gibi ölmüştü...

Bu hikaye uzun sürsede. Yazmayı hep planlayım geciktiriyordum. Şimdi hikaye hakkında yorumlarınızı alayım :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Çok güzel yazıyorsun ya hepsini okudum hepsi müthiş burda bitmesin biraz daha yaz süper oluyo ya :) Bayılıyorum ya bu konuna. Çok güzel olmuşşşşşşşş ellerine sağlık +rep :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri