Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Bug:s atin ustunde dc yedİm!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _DooM_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 348

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gm hacı atın ustunde dc yedım carın ısmı MaggoT dzeltrsen swrm

Kardeşim banada aynısı olmuştu atın üstünde dc yemiştim. Şu şekilde düzeltebildim ; Hesabına giriş yaptıktan sonra karakter seçme sayfası geliyor karakterini seçiyorsun oyun yükleniyor. Tam oyuna girdiği sırada " CTRL + H " basıp yani attan inip veya binmeyi sağlayan tuş kombinasyonu'nu kullanarak at üzerinden iniyorsun. ( Fakat birden çok defa basman gerekiyor arka arkaya! ) Tekrar oyundan atıyor tabiki. Giriş yapıp tekrardan girdiğinde sorun çözülmüş oluyor..

Kardeşim banada aynısı olmuştu atın üstünde dc yemiştim. Şu şekilde düzeltebildim ; Hesabına giriş yaptıktan sonra karakter seçme sayfası geliyor karakterini seçiyorsun oyun yükleniyor. Tam oyuna girdiği sırada " CTRL + H " basıp yani attan inip veya binmeyi sağlayan tuş kombinasyonu'nu kullanarak at üzerinden iniyorsun. ( Fakat birden çok defa basman gerekiyor arka arkaya! ) Tekrar oyundan atıyor tabiki. Giriş yapıp tekrardan girdiğinde sorun çözülmüş oluyor..

krdesm bndekı sorun oyun yklenmıyrm tkrar ch sayfasna dnuyor :D

Anladım sorununu fakat o bug hakkında hiç bilgim yok. Banada daha önce olmadı fakat bakımdan sonra düzelecektir tahminen.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri