farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Merhaba Arkadaslar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan misSoLiDeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 627

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ya Ben Bu Konuyu Açmak İçin Yer Bulamadım Ve Burayı Seçtim..

Öncelikle Derdimi Anlatayım...

Benim Bir Kız Arkadaşım Var..Onun En Yakın Dostu Bir Kız Arkadaşı Var Ve Ben Onu Seviyorum..Yane Kızı Görünce Ateşlenme+Titreme+Suratına Bile Bakamıyorum Kızın O Derece Seviyorum..Arkadaşımdan Telini İstedim Fakat Vermedi..Arkadaşımla Mesajlaşırken Bana Sevdiğim Kızın Birisiyle Çıktığını Söledi..
Bende Sevdiğim Kızın Sınıfındaki Kankamdan Kızın Telefonunu Aldım..Kız İlk Başlarda Biraz Tersledi Beni..Fakat Ayrıldıktan Sonra Benim ''Günaydın'' Mesaj'ıyLa
Kızla Muhabbeti Felan Kurdum..Kız Beni Seviyosan Beni Unut Dedi..Halbu Ki Demekle Olmuyo..Kızı Çok Seviyorum Her Anımda Onu Düşünüyorum..Herneyse Muhabbeti Kurduk Kız Arkadaş Olalım Yoksa Başka Türlü oLmaz dedi .. Bende Arkadaşlığı Seçtim Fakat Kızı Hala Seviyorum Kızı 2 Yıldır Tanıyorum..Ve Hakkında Nerdeyse Herşeyi Biliyorum...Örnek..: Sevdiği-Sevmediği Yemekler - Hangi Film'i İzliyor..Hangi Şarkıları Dinliyor..Nelerden Hoşlarnır Vs.Nerdeyse Hepsini Biliyorum..Sevdiğim Kız Bana Çok Farklıyız Dedi..Bende Neden Farklıyız Farklı Yönlerimizi Söle dedim..Ben Yatıyorum İyi Geceler Cevabını Aldım ...

Şuana Kadar Kızla Telden Mesajlaşarak Konuştuk..Kızın Yanına Gidemiyorum..
Bana Bu Kızı Elde Etmem İçin Birşeyler Söleyin Akıl Verin..
Birde Kızlar Nelerden Hoşlanır ??

Ben 15 Yaşındayım..Sevdiğim Kıza Hangi Hediyeleri Almalıyım..Komiklik Yapıp Kızı Güldürsem Kız Hoşlanırmı ?? Vs Lütfen Cevap Yazın.. Konuyu Saptırmadan ..!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kızı görmeden bilemem. Ama umrunda olması seni zayıf yapar. Böyle birini kız ne yapsın. Sen arkadaş olmaya devam et, hatta bayada kanka falan ol. Başka bir kız bul, erkek muhabbetlerine gir kankanla. İşe yarar mı bilemem. Ben olsam uğraşmazdım bile. Madem çok seviyosun sen, dene birşeyler.

Benim düşüncem ise şu yönde;

İlgi duyduğun kız sana değer veriyor ama değerinin derecesini ve türünü bilemeyeceğim, eğer sana değer vermiyor ve gözden çıkarmış olsa. Seninle iletişimini kesmeye çalışır yada azaltırdı. Ancak devam ediyor. Bir de şu yönde bakacak olursak senin ilgin hoşuna gidiyor bu nedenle de seninle görüşüyor olabilir. Sende başka şeylere ilgini verebilirsin. İlgilenecek başka şeyler bulabilirsin ki bunun büyük bölümü derslerin olmalı. Ayrıca yeni birileriyle görüşmek ortam değiştirmek de sana iyi gelir. Çünkü kızı saplantı haline getirmiş gibisin.

Bence kendini sevdirmek için çeşitli numaralar yapmana gerek yok biraz uzaklaş kızların huyu bu, ilgi eksikliği yaşayınca o sana yaklaşmaya başlayabilir. Eğer böyle birşey olursa da eskisi gibi peşinden koşmamanı tavsiye ederim. ;)

Benim düşüncem ise şu yönde;

İlgi duyduğun kız sana değer veriyor ama değerinin derecesini ve türünü bilemeyeceğim, eğer sana değer vermiyor ve gözden çıkarmış olsa. Seninle iletişimini kesmeye çalışır yada azaltırdı. Ancak devam ediyor. Bir de şu yönde bakacak olursak senin ilgin hoşuna gidiyor bu nedenle de seninle görüşüyor olabilir. Sende başka şeylere ilgini verebilirsin. İlgilenecek başka şeyler bulabilirsin ki bunun büyük bölümü derslerin olmalı. Ayrıca yeni birileriyle görüşmek ortam değiştirmek de sana iyi gelir. Çünkü kızı saplantı haline getirmiş gibisin.

Bence kendini sevdirmek için çeşitli numaralar yapmana gerek yok biraz uzaklaş kızların huyu bu, ilgi eksikliği yaşayınca o sana yaklaşmaya başlayabilir. Eğer böyle birşey olursa da eskisi gibi peşinden koşmamanı tavsiye ederim. ;)

Benim açıklamamın üst modeli. Tebrik ederim zeynep abla :cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri