Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Bayrak teknoloji

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tulyaret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

tulyaret

Level 8
TM Üye
Konular
799
Online süresi
1d 20h
Reaksiyon Skoru
153
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 7 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
206
MmoLira
200
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar bayrak teknolojiden sunucu alanlar yada haklarinda bilgi sahibi olanlardan iyi kotu yorum bekliyorum.
Lag kac oyuncuya kadar olmuyor 1 gblik pakette.
Destekleri nasil.
Yazdiklari hersey var mi oyunda yani sms yeni zirhlar,yeni haritalar,sorunsuz 3 yol v.b
Tesekurler simdiden

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Arkadaslar bayrak teknolojiden sunucu alanlar yada haklarinda bilgi sahibi olanlardan iyi kotu yorum bekliyorum.
Destekleri nasil.
Yazdiklari hersey var mi oyunda yani sms yeni zirhlar,yeni haritalar,sorunsuz 3 yol v.b
Tesekurler simdiden

Emin Ol Harika Bir Sunucu , İlgisiz Değiller. Tüm Yenilikler Var , İşine Sağdıklar Tavsiye Ederim.
Destekleri nasil.
Tesekurler simdiden

Şüphen olmasın fiyatları uygun desteği yüksek bir firmadır.
Evet, gayet güzel 200-250 Kişiye Kadar Dayanıyor Server.

Ama Daha İyileride Var Tabikide.

Destekleri çok kötü

Destekleri nasil.
Tesekurler simdiden

Emin Ol Harika Bir Sunucu , İlgisiz Değiller. Tüm Yenilikler Var , İşine Sağdıklar Tavsiye Ederim.

Destekleri nasil.
Tesekurler simdiden

Şüphen olmasın fiyatları uygun desteği yüksek bir firmadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri