farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

adalet tutkmmo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan max
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bunlara dokunulmuyo ve uyarı verilmiyo benin banşlamanazınba gerek yok cunku severek takıldıgımn forumu bırakıyorum...

sebebi bu linkde flod yapan arkadas a gereken yapılmamamsıdır...

link: http://www.turkmmo.com/metin2-priva...7-korea-skilleri-|-250-iwi-baslangic-172.html

ewet arkadaslar saat 15:00 dan beri yazıorum bi yetkili pm atmadı sonunda bir kişi attı bunu admine sölemenız gerekır dedi admınede söledim ama nafile...
yetkili kişi cvp yazarsa buraya sevinirim... forumu kendi çıakrları için kullanıyorlar haksızlık diz boyu nrde emege saygı...biz yapınca banlanıoz yada klit oluor konularımız... lütfen elinizi vicdanınıza koyunuz. ve gereken nyse yapılsın istiyorum... ilgilenen arkadaslara tşklr...

bu forum bakar52 için açılmadı sadece bizler içinde varsa bize nasıl yapılıosa o arkadasada aynısının yapılması gerekir...

bu forum bakar52 için açılmadı sadece bizler içinde varsa bize nasıl yapılıosa o arkadasada aynısının yapılması gerekir...

Yazmışsın ama arkadaş yönetimde.Bu ceza veya uyarı almayacak anlamına gelmez tabii.Ama rütbeside alınacak değil, yönetimden bir üyeden şikayetçi iseniz admin ile irtibat kurmanız daha sağlıklı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri