Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Uzman Üye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LONGINUS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Son zamanlarda bu konu üzerine değinen çok fazla arkadaş var. Her ne kadar açıklama yapılsada, hala anlamayıp, her başvuru sonrası muhakkak 1-2 tane konu açılıyor. Şimdi size Uzman Üye alımı yapan birinin durumunu anlatayım.

Uzman Üyelik Başvuruları ;

Yaklaşık 300 tane başvuru yapılıyor. Hakan abi yani unthinkinq, o 300 kişinin başvurduğu mesajdaki tüm paylaşımlarımı inceliyor, sonrasında bu 300 kişiden yaklaşık 10 kişi seçiyor. Seçtiği 10 kişi ise o 300 kişilik başvurularda en iyi paylaşımcılar. Sonra bu 10 kişi uzman üye oluyor, diğer üyeler adaletsizlik var, düşüncesinden saçma sapan konular açıyorlar. Bu sebepten dolayı forumdaki saygınlığını düşürüyor.

Şimdi mantıklı olalım.

300 kişi tek tek inceleniyor.
Her birinin paylaşımlarına bir sayıdan not veriliyor.
Bu sayı üzerinde en iyi puan alan 10 kişi seçiliyor.
Uzman üye oluyorlar.

Bu sebeptendir ki, seçilmeyenler "emek verdim foruma, ama uzman üye olamadım" gibisinden içinden söylüyordur. Bu çok yanlış. Benim tahminimce başvuru yapan 300 kişiden 200 kişi en iyi paylaşımcı listesindedir. Aralarında en iyi 10 kişi seçilir. Emin olun ki siz seçilemeyenlerde en iyi paylaşımcılarsınız, uzman üyeler seçildikçe, en iyi paylaşımcı listesinde ilk 10'a doğru ilerliyorsunuz, sonunda sizde uzman üye oluyorsunuz.

Bunun için beklemek yok. Siz paylaşımlarınızla önünüzdeki paylaşımcıları geçin ki en erken uzman üye siz olun. İşte sizin bu hırsınız, bu güveniniz, en kısa zamanda size iyi bir şekilde dönecektir. Ben buna inandım ve oldum. Eminim ki sizlerde olacaksınız, sizlerede inanıyorum.

Bu konuyu sonuna kadar okuyan arkadaşlara ilgileri için teşekkür ederim.

İyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri