kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Galatasaray Van için harekete geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QweStyle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 151
Sarı kırmızılı kulüp Van Depremi için hazırlanan yardım kampanyalarında başı çekecek. Depremden hemen sonra hazırlıklara girişen G.Saray Yönetimi, bu akşam yola çıkacak olan ilk yardım tırına 10 bin adet kıyafet, 4 ton kuru gıda yiyecek ve bin adet battaniyeyi hazırladı. Sarı kırmızılı yöneticilerden Sedat Doğan ve Emir Sarıgül, yardım tırı ile birlikte Van'a hareket edip, yardım malzemelerini bizzat teslim edecek. Ayrıca ikinci bir yardım tırı daha organize edilecek ve daha detaylı sağlık malzemeleriyle birlikte çarşamba günü Van'a hareket edecek.

Resmi siteden taraftara çağrı var. Kulübün kendi gönderdiği Tır yardımının yanı sıra taraftarların desteği ilede bir tır göndericek.Verilen mesaj şu;

Soğuk havaya, gıdasızlığa, barınaksızlığa karşı gerçekten işe yarayacağı düşünülen yardım malzemesini deprem bölgesine götürecek Galatasaray taraftarlarının yardım tırı, duyarlı taraftarlarımızın katkısı için 26 Ekim Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da olacaktır. Bu yardım tırı 26 Ekim Çarşamba günü bölgeye hareket edecektir.

Ayrıca Galatasaray ile Gaziantepspor arasında oynanıcak maçın hasılatıda depremzedelere yardım olarak gönderilecek.

Teşekkürler Galatasaray

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri