darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

5 adımda metin2 torrent kapatma programsız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XxDaRKßLaCKxX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Nasıl Olmuş Beyler

• Yes Beğendim

• Karar Veremedim Ama İdare Eder

• No Güzel Olmamış

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:cool:HERKEZE MERHABA BEN BUGÜN SİZLERE PROGRAMSIZ METİN2 TORRENT KAPATMAYI ÖĞRETECEĞİM BU SAYEDE HİLELER İLE PVP TR VB METİN2LERE GİREBİLİRSİNİZ

ADIM1: İLK ÖNCE METİN2 NEREYE KURULUYSA ONUN OLDUĞU KLASÖRE GİRELİM ÖRNEK OLARAK C/PROGRAM FİLES/METİN2_TURKEY/ GİRELİM

ADIM2: METİN2 TURKEY KLASÖRÜNÜN İÇİNE SAĞ TIK YAPIP YENİ METİN BELGESİ AÇALIM ADINI İSTEDİĞİNİZ GİBİ KOYUN AMA ADINI METİN2 TORRENTSİZ GİRME FALAN KOYUN İSTEĞE BAĞLI KOYUN

ADIM3: YENİ METİN BELGESİNİ Açalım ve İÇİNE BURASI ÇOK ÖNEMLİ BEYELR HARFİ HARFİNE BÜÜYK KÇÜKLÜĞÜNE DİKKAT EDEREK YAZIN İÇİNE
Start Metin2client.bin YAZIN BU COK ONEMLI YAZDIK TAN SONRA ÜSTE DOSYA YAZIYOR ONA TIKLAYIP FARKI KAYDET DEYIN

ADIM4: FARKLI KAYDET DEDİĞİNİZDE Bİ PENCERE ÇIKICAK ORDAN C/PROGRAM FİLES/METİN2_TURKEY/ GİRELİM METİN2 TURKEY KLASÖRÜNDEYSE ORDA KALSIN ELLEMEYİN SONRA ADINI METİN2 1.bat YADA AntiTorrent.bat

SOn Finish Adımı(5): EN SONUNDA KAYDET DEDĞİNİZDE KLASÖRÜN İÇİNDE AntiTorrent Koyduysanız antitorrent.bat falan cıkıçak BAŞKA KOYDUYSANIZ ONUN İSMİNİ ARAYIP O CLİENT(.BAT) İLE TORRENTSİZ HİLE GİRİŞ YAPABİLRİSİNİZ

DİPNOTxD:BEYLER BURASI ÇOK ÖNEMLİ BUNU YAPMADAN ÖNCE TORRENT İLE OYUNA GİİRN YOKSA YENİ PATCH FALAN ÇIKMIŞTIR ONU YÜKLER İLK ÖNCE TORRENTLİ METİN2 YE GİRİN ÇIKIN ARDINDAN BU İŞLEMLERİ YAPIN

Benden ßu kdr Emeğe Saygı Forumda Paylaşılmıssa Kesinlikle Alıntı Değildir Kendim Yazdım Kendi Emeğim +RePlerinizi Eksik Etmeyin Modlar Konu Sabitlenirse Sevinirimm...:ka19::ka19::m08:

Çalışıyor %100 Çalışmassa Yapamamışsınızdır Özelden Mesaj Atın Son Sözüm Beyler Net Framework 3.5 4.0 yada 1.1 yada 3.0 BUNLARIN İÇİNDEN 2-3 TANESİ YÜKLÜ OLMALI YOKSA ALIŞMAYABİLİR

Son düzenleme:
oLuyoR fakaT Ben herşeyi tmmladm fakat antitorrent.bat buna bastıgımda oyun acılıyor sonra bir anda kapanıp hata veriyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri