xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

VS'Lik Şaman Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seko94seko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,Forumda bazı İyileştirme şaman konuları gördüm,ve bazı yanlış bilgiler olduğunu düşündüm,o yuzden bende bir konu açıyım dedim :)

Ben Size Nasıl Vs'lerde Fırtına Gibi Esen Bir Şaman Olursunuz Onu Anlatıccam:)

Öncelikle Full'int Gidin.Fakat Üstünüze Sağlam itemler alın'ki yatmayasınız,sonuçta hp'ye hiç vermedık.
30 lvl'de inT yaklaşık 80 fln olur sanıorum.2k Kadarda bir hp'niz Olucak,İNT Fullendiğinde hp ve daha sonrasında dex şeklınde gitceksiniz statüleri.
26 lvl'lik şaman zırhı alıp +6 basıp giyin.
savaş kalkanı veya beşgen kalkan +6 giyin.
+6 Kask Giyin 21 veya düşük olan,hangısı varsa artık.
25 lvllik yelpazeyi +6 yada yukarısına basıp kullanın,fakat ımkanınız varsa Sonbahar yelpazesi veya antık çan +9 alın.

Bu İtemlerle Çok Rahat Kasarsınız,Şimdi Skill Sıralamasını Anlatıcam.

1.Şimşek Atma
2.İyileştirme
3.Hız
4.Şimşek Çağırma
5.Şimşek Pençesi
6.Yüksek Sladırı(Bunun master olcagını sanmıorum :D )

Şimdi Neden Böyle Bir Sıralama Açıklayayım.

Şimşek Atma:İyileştirme şamanın en hızlı dolan atak skilidir.7 saniye gibi bir sürede düşer,Silahınıza +4 bir soğutmada kondurdugunuz takdirde.4 saniyeye kadar düşer.Harikulede bir hız buda.
2:İyileştirme:10 saniyede Dolar,Master'da 1k gibi bir can basar,üzerinizdeki zekalı itemlere ve elınızdekı sılaha baglı olarak 2 ve 2,5 k ya kadar çıkar,İleri master seviyelerınde 5k'ya kadar bile çıkabılır.
3:Hız:Size Hem Hareket Hızı kazandırır,hemde skillerin dolma süresini azaltır.,Örneğin şimşek atma 3,e bile inebilir :)

Diğer 3 Yeteneği Kafanıza göre dagıtın fakat,yuksek saldırıyı mutlaka sona bırakın,neden diyceksiniz;Yüksek saldırı vuruş hasarınızı arttırır,halbukı bu bıze tamamen uzak birşey,Çünkü biz iyileştirme şamanlar yetenek agırlıklı dovusuyoruz bizle alakası olmayan birşey str.

Umarım Faydalı Olmuştur,Okuduğunuz İçin Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri