kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Taksim'de Teröre Lanet Yürüyüşü!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuLTan_FuRqaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 534

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Taksim Meydanı'nda gün içinde farklı saatlerde toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarına mensup binlerce kişi terörü lanetledi.

Hakkari Çukurca'daki 26 askerin şehit edilmesinin yankıları tüm yurtta devam ediyor. Beyoğlu'nda da bugün terörü lanet yürülüşleri düzenlendi. Sabah saat 10.30'dan itibaren çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu üyesi binlerce kişi Taksim Meydanı'nda toplandı. Bisikletliler Derneği'nden Beşiktaş Çarşı'ya kadar çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri ellerinde ve üzerlerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçti. Katılımcılar İstiklal Caddesi boyunca "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Hepimiz askeriz", "İmralı basılsın Apo asılsın" şeklinde slogan attı. Göstericiler kısa aralıklarla da cadde üstünde oturma eylemi yaptı.

Galatasaray Meydanı'na gelindiğinde kalabalık şehitler için saygı duruşunda bulunup ardından İstiklal Marşı okudu.
taksim-de-terore-lanet-yuruyusu-3077888_b.jpg

Bende Ordaydım ve kısa bi video çektim...
[GAMESELF]eb81b32ad893dcdbba6[/GAMESELF]

Terörü lanetliyoruz!

Konuyu tüm Türkiyeyi ilgilendiren bir mesele olduğu için buraya açtım uygun görülmezse güncele gönderilebilir

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri