HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yalancıyı sikmiyolar yha kepçük ne yalan atıon
gerçekler acı olur... ister inanın ister inanmayın ben yardımcı olmak istedim bosuna beklemeyin diye tmm ben yalancı olayım tek... kolay gelsin konu kilit pls oyun kapandıgı resmi dilden açıklanıncada vicdan azabı cekmeyin !!
yaRn heRseyin doqRusu anlasıLıR kaRdesim ,)
beLki hakLıSınDıR beLki deiLsndiR..Bunu suaN kmSe biLemez..eqeR kapanıRsa zaTen yaRn qmLeR foRumda açıkLaR..
beLki hakLıSınDıR beLki deiLsndiR..Bunu suaN kmSe biLemez..eqeR kapanıRsa zaTen yaRn qmLeR foRumda açıkLaR..
yaRn heRseyin doqRusu anlasıLıR kaRdesim ,)
kardesim gm ler bug için felan msn veriyor ordan bi sohbetimiz oldu dedi kapatıyoruz diye samimi bi şekilde bende tmm dedim oda dedi yeni pwp accaz 1 haftaya dedi ister inanın ister inanmayın bi yerde haklısın yarın derler yani açıklama yaparlar belkide yapmazlar oyunada giremeyiz!
Beyler...
isterseniz gm yazistigim günlükleri yollayayım msn adresinide vereyim..... inanın bana yani ya ciddiym bak ama isterimki ben yanılıyorum gm yanlıs arz etti ama gerçekten oyun silindi oyunu silmişler......
isterseniz gm yazistigim günlükleri yollayayım msn adresinide vereyim..... inanın bana yani ya ciddiym bak ama isterimki ben yanılıyorum gm yanlıs arz etti ama gerçekten oyun silindi oyunu silmişler......

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)