Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Malesef Bazı Tatsız Olaylardan Dolayı Arkadaşlarla Tartıştık , Bende Bırakma Kararı Aldım Ve Tekrar Geri Dönüşü Olmayacak Bunuda Söyleyeyim 
Belki Bazılarınız Dedi Şu İtnenin Gittiğine Sevindim Zaten Bişey Yapmıyordu
Elimden Geleni Yaptım Demekki Elimden Gelen Bu Kadarmış Beyler Benimde Sabrım Buraya Kadardı Sonunda Bende Bıraktım , Oyunun Dosyalarına Hiçbir Zarar Vermedim , Birdaha MMoMT2 Ye Dönmem Söz Konusu Değildir
Üzerinizde Ne Kadar Hakkım Varsa Helal Olsun Sizde Helal Adin Elimden Geleni Yaptım
Herkeze İyi Vakitler Dilerim , Kendinize İyi Bakın , İyi Oyunlar..
Hayırlı Geceler..

Elimden Geleni Yaptım Demekki Elimden Gelen Bu Kadarmış Beyler Benimde Sabrım Buraya Kadardı Sonunda Bende Bıraktım , Oyunun Dosyalarına Hiçbir Zarar Vermedim , Birdaha MMoMT2 Ye Dönmem Söz Konusu Değildir

Üzerinizde Ne Kadar Hakkım Varsa Helal Olsun Sizde Helal Adin Elimden Geleni Yaptım

Hayırlı Geceler..
oyun oynayabilsek bide ama helal olsun hakkım sana ne kadar oyunun hata ları giderilmemiş olsada yolun açık olsun
Malesef Bazı Tatsız Olaylardan Dolayı Arkadaşlarla Tartıştık , Bende Bırakma Kararı Aldım Ve Tekrar Geri Dönüşü Olmayacak Bunuda Söyleyeyim
Hayırlı Geceler..
Emeklerin icin tesekkurler
arada gercek car istedin kontor istedin ama oda olsun
bye bye- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)