Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
off. Geçmiş olsun hakan.
Müşterilerin 10 da sadece 1 tanesi yedek almıştır.
Buradan da tüm müşterilerin ders çıkarması lazım. Her gün yedeğinizi alın.
geçmiş olsun
geçmiş olsun
off. Geçmiş olsun hakan.
geçmiş olsun
katılıyorum belki bu oran 15 te hatta 20 de 1 bile olabilir. geçmiş olsun.
Yedekler konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Ben bir kaç tanesinin yedeğini almıştım büyük referansların sabah sildim tekrar yedekleme için makinede işimden vaktimi ayırıp yedekleyemedim en büyük yaram orada benim. Diğer müşterilerimde pek sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü 2 güne bir format talebinde bulunuyorlardı ve yeni siparişlerdi sadece içinde 1 adet vardı 400 oyunculu bir server tek kaygım o müşterim için.
beklemek sorun değil ama :/ disk sorunu gerçekten çok kötü oldu oyuncuları mağdur etmeyi hiç sevmem inşallah diski kurtarırlar
beklemek sorun değil ama :/ disk sorunu gerçekten çok kötü oldu oyuncuları mağdur etmeyi hiç sevmem inşallah diski kurtarırlar
Bir üst yorumumdaki kaygılandığım müşteri siz idiniz Özgür bey. Ticketle iletişimimizi sürdürüyoruz telefonda da görüşüyorduk sarjım bittiğinden dolayı kapandı. gameyi yedeklememişsiniz yalnız en önemlisi mysqli almamışsınız size anında dakikasında yeni bir sunucu aktifleştirebilirim 5-10 dk içinde.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...