berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

AdiyamanStar Farkı ile :D speed hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan farukfaruk0102
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 751
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

+rep:ka24::l03::l04::ka19::m08::eek::p:mad::D

Evet Arkdaşlar 22 Ekim 2011 Dedik Ve Tarih Saat Geldi Şimdi Hilemizi Vermeden Önce 1,2 Bişi Söyleyeceğim..!!

Arkadaşlar Hilemiz Benim Tarafımdan Türkiye Ayağı Olarak Hepsi Çalışır Halde Hilelerin Kodlamalarının Çoğu Yabancılar Tarafından Yapılmıştır..!!
Ama Kendileri Bile Çalıştıramıyorlar Benim Bilgisayar Bilgim Sayesinde Tüm Hilelerin Çalıştırma Yöntemlerini Çözüp Sizlere Veriyorum Beni Çekemeyen Siteler Benle Uraşıyor Yok Acdc Pasif Olacak Aysan Hileleri O Zaman Verecek Yok Apex Pasif Olacakmışta Nelermiş Sadece Gülüyorum..!!
Bunlar Sayesinde Ben Büyüyorum İşte Görün Tüm Siteler Beni Konuşuyor Gitsinlerde Araştırsınlar Gelsinler...!!

Hilemizi Acdc Editleyerek Vermiyorum Acdc Belli Bir Yazılım Sayesinde Açıklık Yakaladım Bunun Sayesinde Kernal Vede Tüm Hileleri ACDC Görmüyor.Bundan Sonrada Kimse ACDC EDitlemeye Çalışmasın Artık Joygame 3 Ayrı Dilde Codlama Yapıyor Vede Sütünlarda Dil Değişikliği Mevcut Artık ACDC Editlemek Yoktur..!!

Şimdi Size Vereceğim Bir Programdır Programın İçinde Her Türlü Şey VArdır.Programı Çalıştırmak İçin Net Framework 4 Lazım Buda VErdiğim Dosyanın İçinde Kurulumu Mevcut.Programı Kurarken Kurulum Yerine Dokunmayınız.Yoksa Çalışmaz.!! Tüm Hilelerin Anlatımı Kullanılısı İçinde Mevcuttur.

ACDC Nin Açik Halde Kullanım Anlatımı:

1-)Programa Girip Wolfteam TS İçine Atılacakları Kopyalıyoruz.
2-)Wolfteam TS İçine Giriyoruz Ve Yapıştırıyoruz.
3-)Çıkan Değiştirilsinmi Sorusuna --EVET-- Diyoruz.
4-)Oyunumuza Giriyoruz.
5-)Server Seçiyoruz Ve Oyun Birden Aşağı Alıyor.
6-)Ve Karşımıza Windows Runtime Library C++++ Hatası Çıkıyor
7-)Hataya Dokumuyoruz Ne Evet Diyoruz Ne Hayır Nede Kapatıyoruz Hiç Bir Şey Yapmıyoruz Hatayı Ekranın Sağına Yada Soluna Çekiyoruz..!!
8-)Ve Programda Verdiğim Dll Dosyalarını Kernal Sayesinde Wolfteam İnjekt Ediyoruz.
9-)Win7 Ve Win Vistalarda Tüm Hileler Çalışmaz.
10-)Verdiğim Hileler Bilgisayarınızda Çalışmazsa Dier Sistemlerde Çalıştığı İçin Vermişimdir Kimse Aysan Bende Bu Hile Çalışmıyor Diye Soru Yöneltmesin.
Programımızın Giriş Adı Ve Şifresi:

ID: !! AysaN !! (Boşluklar Ve Büyük Harf Küçük Harf Dikkat.)
Şifre: deccalfrmhack

Programımızın Link:

VirüsTotal:

Kanıt:

Alternatif Kanıt:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri