Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sözde 21.00 de Event Var :P

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheGrownUp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 687

TheGrownUp

Level 6
TM Üye
Konular
288
Reaksiyon Skoru
39
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[GM] [TL] Ler nasil bir anlayiş sizin ki anlamıyorum ki Önceden hep size hak veriyordum Ama bi kaç gündür Antipati olusmaya basladı Event yapıyorsunuz Sonra oyunu geriye alıyorsunuz Bugünkü eventte aynen öyle olucak eminim açıkçası ben artık oyuna karşı ilgisiz oldugunuzu düşünüyorum 1.neden: salesandsuppormmomt2@.... adresini ekliyoruz item almak için "Slm, Merhaba Vs." Hiç bir cevap yok 2.neden : Forumda Hiç bi açıklama Yok 3.Neden : Dün Çölde DjeenMuzo Ve Dufy i gördüm Dufy nin yanına gittim ve merhaba dedim daha hiç bir şey demeden bana verdiği cevap şu "4KDOG4N bb" Bu nedemek?

Cok akilli bu adamlar eventten sonra rest İtemler hop gerİ hİc yapmasinlar lonca savasi yapamiyoruz lonca davetİ yaptigimiz adamlar gelemyolar lonca sevİyesİ dÜŞmÜŞ siralamada gerİlemİŞİz oyunun İcİne etmİsler hepten :sssss

Cok akilli bu adamlar eventten sonra rest İtemler hop gerİ hİc yapmasinlar lonca savasi yapamiyoruz lonca davetİ yaptigimiz adamlar gelemyolar lonca sevİyesİ dÜŞmÜŞ siralamada gerİlemİŞİz oyunun İcİne etmİsler hepten :sssss

Knk Artik Ben Oyunu birakmayi Düşünüyorum Madem oyunda sorunlar var Kapatın Bakıma alın madem oyunda sorunlar var neden açıyorsunuz oyunu???

ne yaptıkları belli değil oyunu düzeltmeye calısıyoruz diye yhepten icine ediyolar haberleri yok 2. sıradaki lonca 8. sırada simdi ugrastım okadarda seviye 20 olsun diye event yapmasınlar restte atmasınlar oyunu acacaklarsa acsınlar ben burda item yaptım adam gibide lonca kurdum cok girmek isteyen var alamadım bugn hiçc,birini ve hiçkapanmayan bi pvp oynuyor arkadasım sırf burda ortamım var diye bırakmıyorum burayı çnküçok kalabalık basladık bu swye ama byle olursa ben gecerim baska pvp ugrasmam burda

Aynen katılıyorum size

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri