- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar liseye yeni başladım. Reading diye bi ders varmış hoca 6 tane kitap istedi :
1-Lisa goes to london(beginner)
2-The happy prince (beginner)
3-White fang (elementary)
4-Lisa visits Loch Ness (elementary)
5-Save the forest (pre-intermediate)
6-Lost in the cave (pre-intermediate)
Buraya kadar sorun yok. Sorun fiyatı. Gittim sordum 500YTL dediler. Ama Set olarak satılıyomuş içinde daha bir sürü ivır zıvır var(Sözlük, Çalışma kitabı). Seti de bozamazlar mış hepsini almak zorundaymışız. Önce şaka sandım başka birine daha sordum oda 500 dedi. Dedim sıcakta oruç başıma vurdu her halde
. Anca bütün okul aynı şeyi söyleyince inandım.Gelelim asıl konuya:Acaba bunları ayrı olarak bulabileceğim bir yer var mı? Acil gerekli hoca çarşambaya ödev verdi.
1-Lisa goes to london(beginner)
2-The happy prince (beginner)
3-White fang (elementary)
4-Lisa visits Loch Ness (elementary)
5-Save the forest (pre-intermediate)
6-Lost in the cave (pre-intermediate)
Buraya kadar sorun yok. Sorun fiyatı. Gittim sordum 500YTL dediler. Ama Set olarak satılıyomuş içinde daha bir sürü ivır zıvır var(Sözlük, Çalışma kitabı). Seti de bozamazlar mış hepsini almak zorundaymışız. Önce şaka sandım başka birine daha sordum oda 500 dedi. Dedim sıcakta oruç başıma vurdu her halde
. Anca bütün okul aynı şeyi söyleyince inandım.Gelelim asıl konuya:Acaba bunları ayrı olarak bulabileceğim bir yer var mı? Acil gerekli hoca çarşambaya ödev verdi.