bende headshot ndn rekli çünkü kendim kill mark yaptım ondanbu crossfirenin hangi versiyonu? bende head shot atarken boyle guzel renkli bir kafatası gelmior)
Net framork indirenlerin sorunu çözülüreksik deil net framework indirin
senin için yeni videoda koyuyumvideodan bişe anlamadm

kardes bunda kosma olasolsun yinede iyi ama oburu kadar deil
![]()
bende öbürünü daha cok seviyodum ama buna talibiz 
bnde ndn atmıyorki bana hiçbir hata vermedi dahaya cok tarayınca oyundan atıyo napcaz kardes:ka24:
Patcher_Cf den giriceksin oyunaya kardeş ben active ediyorum crossu acıyom start a basamadan donuyo nasıl düzeltcem
tşk ederimen kaliteli we en masrafsiz hack walla km bulduysa allah razi olsun emegi gecen herkeze tsekkur ederim

Hayır sadece ZM mode girince otomatik 1hit oluyorher bölümde one hit kill bulunuyormu ?
Kardeş ben bunu yapamadım bi yardım et suna , videodaki gibi açıyorum cmd. hatası ekrana geliyo bi süre sonra hata kalkıyo / ben kapatıyorum , sonra takılıyo start butonuna tıklayamıyorum diğer hacklarla denedim girmeyi oda olmadı bi nevi CF bozuldu . yardım etsen sevinirim . silip tekrar yüklemek zor geliyo (1.5 Saat beklemek)
sende aynı hatayı yapıyorsun Patcher Cf den gir OyunaShifte basarsan adamları görürsünfast reloadı felan kaldirsak guzel olcakta adamlar gozuukmuo duvardan neden acep?
Zm modda otomatik 1hit oluyorKaerdes 1hit yok
EvtGerçekten Çalışıormu ?
Sen netframork 4.0 indir düzelirv4.0.30319 u nerden indiioz ??
Patcher Cf den girin Oyuna !!!kardeş hacki aciyorum crossa girerken start yeri kara gozukuyor orda kalıyorr
sa bise sorcam ayar yapamiyozmu?
Walla bende hic hata vermiyor sizde ndn veriyorki ?devamlı client error 14_3 veriyor (hızlı reload yapmasından dolayı) bunu kapatamıyor muyuz yoksa bu hack kullanılmaz paso atıyo oyundan hallowen patchden önceki machida da hiç böyle sorun yoktu çünkü fast reload yoktu onda...
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)