berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Karcemackers'in İntikamı |Beklenen Seri|

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aloha.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba. Bu seferki hikaye 2 bölüm olucak. Çok güzel şeyler yazdık. Sizin için 1 bölüme sığdıramadık 2 bölüm yazmaya karar verdik. Şimdi bazı kişilere teşekkür edicem daha sonra hikayeye başlayacağım.

Teşekkürler;

MrTheCold [Gerekse maddi, gerekse manevi desteği için]
Karcemackers [3 seridir, hikayelerimde kötü muamele görüyor acıdım. Dayandığı için teşekkürler :D]
Ayrıca eklemeyipte, ben niye yokum demeyen herkese..

Ömür boyu hapse gönderilen karce bunun intikamını almak için her geçen gün intikam ve aşkını ona verdiği Aloha ile yeniden birleşmek ve mutlu yaşamak amacıyla kendisini geliştiriyor planlar yapıyordu. Karce nin hayranları ise hergün hapishaneye bir adım daha yaklaşıyordu. Günler geçtikçe içerideki yönetimi ele geçirmeye başlamışlardı. Artık karceyi kurtarabilecek kadar ilerlemişleridi. Sonra MrTheCold nickli bir gardiyan kalmıştı. Ama onuda haklamaları uzun sürmedi. Sonunda kaçan karceyi traktöre atıp kaçmışlardı. Aloha artık umrunda değil intikam alma hevesi gün geçtikçe artıyor, iyice öfke beslemeye başlıyordu. Aloha ise hiçbirşeyden habersiz sıcak evinde limonatasını içip yeni terfisinde verilen görevi yerine getirmeye çalışıyordu. Bu arada gözü dönmüş karce CrazyALKAN ı yani yardımcısını bulmak üzere ormanda gizlenmek üzere planladığı eve gitti. Karcemackers in hapisten kaçtı haberi tüm TurkMMO şehrine yayılmıştı.Halk huzursuzlanmaya başlamış, isyan ve ayaklanmalar oluşmaya başlamıştı. Uzman üyeler bunu yatıştırmak için elinden gelenleri yapmaya çalışıyorlardı. Bunun üzerine adminler son çareye başvurdu. Karcemackersi yakalayan eski ekip devreye sokulacaktı. Aloha'yı hedef gören Karcemackersden korumaları için (Aloha'yı) eski ekibi Aloha'nın evinin etrafına dizmişlerdi. Aloha'nın Karcemackers'in hapisten kaçıp ondan intikam alma planlarından ve dışarıda onu korumak için duran eski ekipten haberi yoktu. Evinde sıcak şöminenin yanında oturmuş. Kitabını okuyor, arkadaşlarını düşünüyordu. Şayet o gizemli telefon konuşması gelene kadar.

Aloha. : Alo?
Bilinmeyen: Ha?
Aloha. : Telefon sapığı virüsü falan mı geldi telefona 3 yıldır aynı şaka :mad:
Bilinmeyen: He ha he hh he hh hhh (Nefes alıyor)
Aloha. : Tamam çok hayranım var ama köpekler ne zamandan beri hayranım oldu ve telefon numara mı biliyor? (Dahası telefon nasıl kullanıyorlardı?)
Bilinmeyen: Seni öldürmeye geldim..
Aloha. : Oldu canım, başka siparişiniz?
Bilinmeyen: Ben Karcemackers, hapisten kaçtım. Bu sefer senin için bir yarın yok.
Aloha. : Öbürgün var mı? (Diyerek okuyucularımı güldürmek isterdim. Ama gerçekten çok korkuyorum şuan. Bu espiriyi 2. bölüme saklayalım :eek: )

Dınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............................ (Telefon bağlantısı kesildi.)

Alışık olduğum için 5 dk. boyunca soğuk ter döktüm. PcKolick buna nasıl izin vermişti? Mümkün değildi bu. Sonra evi olağanüstü hal durumuna soktu. Eski ekip karce nin içerde olduğunu sanıp eve daldı. (Not: Eski ekip Aloha'nın arkadaşı olduğu için evin şifresini biliyorlardı) Sonra evin etrafı boşalıp şifre girilince evin güvenlik durumu bozulmuştu. Bilinmeyen şey ise bunların hepsinin Karcemackers'in planı olduğuydu...

Not: Rep 10 sayfada sonrasına verilmeyecektir.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri