Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bilmem sizde oldumu ama karabasan etkisini kötü bırakıyor.
Sabah kalkıp hemen birielrine anlatmak isteriz.
Karabasan gece sizin elinizi kolunuzu göğsünüzü sım sıkıca kaplar agırlık yapar. Ve rüyanıza'da girer aniden kalkar üstünüzden zor atarsınız.
Neden mi geliyor karabasan ?
Güsülsüz yattığımı'da
Yattığımız yerde ekmek kırıntısı ve pislik oldugunda
Karabasan bir nevi bizi basar
varsa anınız analtın beni 34'e yakın bastı
ya sizi :m06:
Sabah kalkıp hemen birielrine anlatmak isteriz.
Karabasan gece sizin elinizi kolunuzu göğsünüzü sım sıkıca kaplar agırlık yapar. Ve rüyanıza'da girer aniden kalkar üstünüzden zor atarsınız.
Neden mi geliyor karabasan ?
Güsülsüz yattığımı'da
Yattığımız yerde ekmek kırıntısı ve pislik oldugunda
Karabasan bir nevi bizi basar

varsa anınız analtın beni 34'e yakın bastı
ya sizi :m06:
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Gece yatarken Amenerrasulü okuyun. Dua edin. ( Sadece kendiniz için değil, bencil olmayın).
Etkisini görüceksiniz. Ben her gece amenerrasulü , ayetel kursi, 3 gulfu 1 elham, felak nas okumadan yatmam. Korktuğum için mi? hayır. Sadece nankör bir insanoğlu olmak istemiyorum. sadece işi düştüğünde dua edenlerden olmak istemiyorumBu güne kadar hiç başıma gelmedi, dua ettikçede gelmiyicek
Gerçi evet bende yatmadan dua okumayı alışkanlık haline getirdim. Belki ondan olmuyodur öyle şeyler
Hani elin kolun hiç biryerin hareket etmez, öyle birşeyse banada 6-7 ker olmuştu
Bende şu sureleri yatmadan önce okumayı ahlak edinsem iyi olur.
Saol Abi Akşam Akşam İçimi Açtın
Bana 5-6 Kez Oldu .
Çok Kötü Oluyor. Hikayeme Başlıyorum
Bi Gün Oruç Tutucaktım Sahura Kaldırdı Annem Yemeği Yedim Uykusersemiydim Yer Yemez Yattım Yeni Uykuya Dalmıştım Aniden Gözüm Açıldı Ma Bişi Göremedim Odadaydım ama Çok Karanlıkta Bağırmak İstedim Bağıramadım Sesim Çıkmıyordu . Yerimden Kalkmak İstedim Kalkamadım . Vücudumda Sanki Sadece Kalbim Çalışıyormuş Gibiydi . İçimden Bildiğim Duaları Okumaya Çalıştım Zar Zor Olsada Okudu Bismillah Çektim Gitmedi Tam Ümidi Kestim Gidiyom Ben Diye Sonra Gitti . Sonra Sabaha Kadar Uyumadım Televizyon İzledim
Uzun Uzun Anlattım
Bana 5-6 Kez Oldu .
Bi Gün Oruç Tutucaktım Sahura Kaldırdı Annem Yemeği Yedim Uykusersemiydim Yer Yemez Yattım Yeni Uykuya Dalmıştım Aniden Gözüm Açıldı Ma Bişi Göremedim Odadaydım ama Çok Karanlıkta Bağırmak İstedim Bağıramadım Sesim Çıkmıyordu . Yerimden Kalkmak İstedim Kalkamadım . Vücudumda Sanki Sadece Kalbim Çalışıyormuş Gibiydi . İçimden Bildiğim Duaları Okumaya Çalıştım Zar Zor Olsada Okudu Bismillah Çektim Gitmedi Tam Ümidi Kestim Gidiyom Ben Diye Sonra Gitti . Sonra Sabaha Kadar Uyumadım Televizyon İzledim
Uzun Uzun Anlattım

Bana 5-6 Kez Oldu .

Uzun Uzun Anlattım

Bana 5-6 Kez Oldu .
Uzun Uzun Anlattım![]()
İnsan kuran açar okur bi
direk televizyona dalmışın