kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Karabasan çarpması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cecco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bilmem sizde oldumu ama karabasan etkisini kötü bırakıyor.
Sabah kalkıp hemen birielrine anlatmak isteriz.

Karabasan gece sizin elinizi kolunuzu göğsünüzü sım sıkıca kaplar agırlık yapar. Ve rüyanıza'da girer aniden kalkar üstünüzden zor atarsınız.

Neden mi geliyor karabasan ?

Güsülsüz yattığımı'da
Yattığımız yerde ekmek kırıntısı ve pislik oldugunda

Karabasan bir nevi bizi basar :)

varsa anınız analtın beni 34'e yakın bastı :) ya sizi :m06:

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Gece yatarken Amenerrasulü okuyun. Dua edin. ( Sadece kendiniz için değil, bencil olmayın).
Etkisini görüceksiniz. Ben her gece amenerrasulü , ayetel kursi, 3 gulfu 1 elham, felak nas okumadan yatmam. Korktuğum için mi? hayır. Sadece nankör bir insanoğlu olmak istemiyorum. sadece işi düştüğünde dua edenlerden olmak istemiyorum :) Bu güne kadar hiç başıma gelmedi, dua ettikçede gelmiyicek :)
Saol Abi Akşam Akşam İçimi Açtın :D

Bana 5-6 Kez Oldu .

Çok Kötü Oluyor. Hikayeme Başlıyorum :)

Bi Gün Oruç Tutucaktım Sahura Kaldırdı Annem Yemeği Yedim Uykusersemiydim Yer Yemez Yattım Yeni Uykuya Dalmıştım Aniden Gözüm Açıldı Ma Bişi Göremedim Odadaydım ama Çok Karanlıkta Bağırmak İstedim Bağıramadım Sesim Çıkmıyordu . Yerimden Kalkmak İstedim Kalkamadım . Vücudumda Sanki Sadece Kalbim Çalışıyormuş Gibiydi . İçimden Bildiğim Duaları Okumaya Çalıştım Zar Zor Olsada Okudu Bismillah Çektim Gitmedi Tam Ümidi Kestim Gidiyom Ben Diye Sonra Gitti . Sonra Sabaha Kadar Uyumadım Televizyon İzledim :D

Uzun Uzun Anlattım :D

Bana 5-6 Kez Oldu .

Bi Gün Oruç Tutucaktım Sahura Kaldırdı Annem Yemeği Yedim Uykusersemiydim Yer Yemez Yattım Yeni Uykuya Dalmıştım Aniden Gözüm Açıldı Ma Bişi Göremedim Odadaydım ama Çok Karanlıkta Bağırmak İstedim Bağıramadım Sesim Çıkmıyordu . Yerimden Kalkmak İstedim Kalkamadım . Vücudumda Sanki Sadece Kalbim Çalışıyormuş Gibiydi . İçimden Bildiğim Duaları Okumaya Çalıştım Zar Zor Olsada Okudu Bismillah Çektim Gitmedi Tam Ümidi Kestim Gidiyom Ben Diye Sonra Gitti . Sonra Sabaha Kadar Uyumadım Televizyon İzledim :D

Bana 5-6 Kez Oldu .

İnsan kuran açar okur bi :D direk televizyona dalmışın :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri