Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Adminim yeter artık şu konuya bakın yaa.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karcemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 559
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

NOT: KONUYU KİLİTLEMEDEN ÖNCE İYİCE OKUYUN VE DÜŞÜNÜN.ÖYLE KİLİTLEYİN.BU GECE VAKTİ BAŞIMA BU GELDİĞİ İÇİN ÜZGÜNÜM. :s

Konu yanlış anlaşılmasın.

AMA HERKEZİN BAŞINA GELEBİLİR BU OLAY.

BU KONUDA ADMİNLERE DE ÖZEL MESAJ YOLLADIM.

BAŞTAN SÖYLİYİM BU KONUNUN DEFALARCA AÇILDIĞINI BİLİYORUM,

D. MOD VE ÜSTÜNÜNDE EDİTLEYİP SİLEBİLDİĞİNİDE BİLİYORUM, AMA

ÜYELER: GRUP MESAJLARINI SİLEBİLİYOR, KENDİ GRUP MESAJLARINI

DEĞİŞTİRİYORUZ, ALBÜM MESAJLARINI DEĞİŞTİRİP SİLEBİLİYORUZ,

AMA ZİYARETÇİ MESAJLARINDA KENDİ MESAJLARIMIZI BİLE DEĞİŞTİREMİYORUZ.

AYNI ŞEY BENİMDE BAŞIMA GELDİ. ARTIK ÇÖZÜME KAVUŞMASI LAZIM.

ÇÜNKÜ BU MESAJ EDİTLEME OLAYINDA HERŞEY YANLIŞ ANLAŞILIR OLDU.

ARTIK İNSANLIK HALİ OLABİLİR DEYİP GEÇMEYİN. SİZDE UĞRAŞMAYIN :s

Kendi profilimizin yönetimini geçtim,

BEN GÖR YERİNE HIZLI YAZINCA YANLIŞLIKLA YANDAKİ HARFE (T) GİDİP ARGO KELİMEYE DÖNÜŞTÜ KULLANICILAR BUNUN İÇİN HAKSIZ YERE BAN YER.

Bende bunun için ban yemek istemiyorum.

OzgeOzguven arkadaşımıza yazarken bu oldu .

BENDEDE ARKADAŞIMA YAZARKEN BU OLDU VE MESAJIMI EDİTLEYEMİYORUM HAKMI BU?

FORUMDAN SOĞUYAN ÇOK OLABİLİR BUNUN YÜZÜNDEN

HAKSIZSAM HAKSIZIM DEYİN ARTIK YA, ARKADAŞDA BİLDİRDİ ZATEN.

BANA KATILMAYAN VARSA SÖYLEYİN HAKSIZIM DİYİN YANİ.?

ADMİNİM ARTIK ŞU SORUNA ÇÖZÜM BULUN ARTIK.

KONU YETERİNCE AÇIKLAYICI OLDUMU?

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ya gökhan ban yemekten korktu onca post kastı ya, alel acele yazdı bu konuyu, bak gör bir yönetici konuyu kilitlicek ona admin karar verir diye.

Emrah abinin konuya bakması çok uzun sürer. Adam 24 saat panelde :)

Post kasmak marifet değil ki, korkusu olsun.
Açıkcası biraz boş bi konu gibi geldi bana, üye ziyaretçi mesajı denilen olayı bu kadar büyütmenin anlamı yok yani, Emrah abi atılan özel mesajlara vakti oldukca tek tek bakıp, zaten eğer çözüm'e kavuşacak bir konuysa geri dönüş yapar. Onun dışında buradan konuyu görüp çabuk ulaşmak için bu konuyu açmanız hata olmuş, bir şikayet konusu değil açtığınız konu. Eğer ciddi bir isteğiniz varsa toplumsal çoğunluk sağlamak yerine isteğinizi özel mesajla iletip sadece beklemek daha mantıklı ve yapılması gereken bir harekettir bu hususta daha dikkatli olunuz, konu yorum'a kapatıldı.
Ya gökhan ban yemekten korktu onca post kastı ya, alel acele yazdı bu konuyu, bak gör bir yönetici konuyu kilitlicek ona admin karar verir diye.

Post kasmak marifet değil ki, korkusu olsun.
Açıkcası biraz boş bi konu gibi geldi bana, üye ziyaretçi mesajı denilen olayı bu kadar büyütmenin anlamı yok yani, Emrah abi atılan özel mesajlara vakti oldukca tek tek bakıp, zaten eğer çözüm'e kavuşacak bir konuysa geri dönüş yapar. Onun dışında buradan konuyu görüp çabuk ulaşmak için bu konuyu açmanız hata olmuş, bir şikayet konusu değil açtığınız konu. Eğer ciddi bir isteğiniz varsa toplumsal çoğunluk sağlamak yerine isteğinizi özel mesajla iletip sadece beklemek daha mantıklı ve yapılması gereken bir harekettir bu hususta daha dikkatli olunuz, konu yorum'a kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri