Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
Hikaye Ekle

Çoçukların dikatine!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafa80825
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben MUSTAFA car ıd XxTaZMaNYaxX yaklasık venüs sv kuruldugudan beri venüste oynuyorum sürekli degişen çarlarımla beni yanımdakiler tanır suana kadar kaç kişiye oyun ögretim kaç kişiye elimden geldigince yardım ettim övünmek için söylemiyorum ama son zamanlarda atılan iftiralar çogaldı ve bogazıma kadar dayandı herkez iyi bilsinki hiç kimsenin çöpünü bile almadım ahksız yere iftira atmak kolay temizlemek zor ama eger bana rakip olmak istiosanız adam gibi rakip olun ufacık çoçuk gibi oyun cevirerek degil karşımda durunki rakibim olaqrak saygı gösterim ama bu hırsız denilmesi zoruma gidio sizden çalacagım bi edit ne beni sv nin en güçlüsü yapar nede bişi eksiltir bunu unutmayın ondna sonra hakımda yorum yapın olurmu:ka19:

Başkalarına açıklama yapmak zorunda değilsin kardeşim.
Kendin nesin nasıl birisisin onu kendinin bilmesi yeterli.
Bırak hakkında hırsız desinler herkese diyorlar.
Ben seni venüste en başlarda oynarken biliyordum.LordxEsrar savaşçı.
xXTaZmAnYaXx ninjan ve suran hepsini iyi bilirim nasıl birisi oldugunuda iyi bilirim.Bu oyundaki temiz kalpli insanlardan birisisin bundan emin olabilirsin kardeşim....

:ka19: LordxEsrar savaşçı.

Aldırma Mustafa sen kim olduğunu bil yeterli, seni bilen biliyor zaten..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri