Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ne yazık ki 19-10-2011 Tarihi itiariyle Hakkar'i Çukurca'da Yapılan hain Saldırı sonrası 24 Askerimizi Şehit Verdik..
Benim Sizden Ricam Forumdaki Profil Resimlerinize Türk Bayrağı Resmi İmzalarınıza Bayrağımızın Resimlerinizi Eklemenizi İstiyorum.Bu Sadece Protesto Amaçlıdır,Bizde TURKMMO Olarak Böyle Protesto edelim.
Bunu Dikkate Alan Herkeze Teşekkürler Ederim..İyi Forumlar
Benim Sizden Ricam Forumdaki Profil Resimlerinize Türk Bayrağı Resmi İmzalarınıza Bayrağımızın Resimlerinizi Eklemenizi İstiyorum.Bu Sadece Protesto Amaçlıdır,Bizde TURKMMO Olarak Böyle Protesto edelim.
Bunu Dikkate Alan Herkeze Teşekkürler Ederim..İyi Forumlar
http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/1637040-26-sehit-icin-bir-fatiha-ne.html
Kardeşim Bu Konu Altından Devam Edebilirsin Daha Önce açtık.
Kardeşim Bu Konu Altından Devam Edebilirsin Daha Önce açtık.
Ne kadar tepki alırsam alıyım sana sadece şunları söyleyecegim.
İster Facebook'tan İster Tweeter'dan İsterse Turkmmo'dan istediginizi yapın sonuc olarak nolucak ?
Yani şu anda biz profil resmimizi Türk Bayrağı yaparak aslında onların eline koz veriyoruz.
Sadece İmzanınzda bulundurun dursun.
Yada sana şöyle diyeyim.
NEDEN ŞEHİT VERDİĞİMİZDE TÜRK BAYRAĞI RESMI KOYUYORSUNUZ ?
NEDEN HER ZAMAN DEGILDE SEHIT VERDIGIMIZDE ?
Arkadasım biraz daha zeki ve birlikte haraket eden bir toplum olalım.
ACIMIZ COK BUYUK BUNUN HERKES FARKINDA AMA O PKK LILARIN YUZUNU GULDURMEYELIM.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! BU VATAN BÖLÜNMEYECEKTİR. UNUTMAYIN TÜRK-KÜRT KARDESTİR.
İster Facebook'tan İster Tweeter'dan İsterse Turkmmo'dan istediginizi yapın sonuc olarak nolucak ?
Yani şu anda biz profil resmimizi Türk Bayrağı yaparak aslında onların eline koz veriyoruz.
Sadece İmzanınzda bulundurun dursun.
Yada sana şöyle diyeyim.
NEDEN ŞEHİT VERDİĞİMİZDE TÜRK BAYRAĞI RESMI KOYUYORSUNUZ ?
NEDEN HER ZAMAN DEGILDE SEHIT VERDIGIMIZDE ?
Arkadasım biraz daha zeki ve birlikte haraket eden bir toplum olalım.
ACIMIZ COK BUYUK BUNUN HERKES FARKINDA AMA O PKK LILARIN YUZUNU GULDURMEYELIM.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! BU VATAN BÖLÜNMEYECEKTİR. UNUTMAYIN TÜRK-KÜRT KARDESTİR.