HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çoluk Çocuk Kaynıyor Kardeşim İçin MMOMT2 de Edit Takas Edicektim Türkte 70 Level vardı verdim felan işte çocukla 19:30 da editleri vericeğini söledi adamlık tasladı bide
şuan mesajlara cevap vermiyor . Türkiye sizin gibiler için o kadar kan dökmedi çarmı ? çar umrumda değil biliyormusun 70 level metin2 de çar napayım yani türk milleti sizin gibiler içinmi onca kan döktü bu yaşta sahtekarlığa başlıyorsanız ooo bu küçükler gelecekte birşey olmaz ben buraya yazıyorum.Türk-Türke , Müslüman - Müslümana bunlarımı yapacak gülüyorum sizlere ya küçük yaşta hırsızlık , sahtekarlıya başlıyorsunuz. Yazık yeni nesil böle olmamalı.
şuan mesajlara cevap vermiyor . Türkiye sizin gibiler için o kadar kan dökmedi çarmı ? çar umrumda değil biliyormusun 70 level metin2 de çar napayım yani türk milleti sizin gibiler içinmi onca kan döktü bu yaşta sahtekarlığa başlıyorsanız ooo bu küçükler gelecekte birşey olmaz ben buraya yazıyorum.Türk-Türke , Müslüman - Müslümana bunlarımı yapacak gülüyorum sizlere ya küçük yaşta hırsızlık , sahtekarlıya başlıyorsunuz. Yazık yeni nesil böle olmamalı.En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Peygamber efendimiz; "Bütün çocuklar müslümanlığa uygun ve elverişli olarak dünyâya gelir. Bunları, sonra anaları, babaları hıristiyan, yahûdî ve mecûsî yapar" buyurarak, müslümanlığın yerleştirilmesinde en mühim işin çocukların ve gençlerin iyi terbiye edilmesi olduğunu bildiriyor. O hâlde her müslümanın birinci vazîfesi, evlâdına dînini ve Kur'ân-ı kerîmi öğretmektir. Evlât büyük nîmettir. Nîmetin kıymeti bilinmezse, elden gider. Bunun için pedegoji yâni çocuk terbiyesi İslâm dîninde çok kıymetli bir ilimdir. (Seyyid Abdülhakîm Arvâsî)
Gülüyoruz kardeşim bunların anne - babalarının ne suçu var böle küçük küçük sahtekarlar yetişiyor işte 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...