Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yeni bir panel ile karşınızdayım..
Özellikli full fonkiyon bir panel
Daha önce paylaşılmadı..
NOT: Panelin Kendi alıntıdır.. Türkçeleştirme ve bazı fonksiyonalr bana aittir..
Özellikli full fonkiyon bir panel
Daha önce paylaşılmadı..
NOT: Panelin Kendi alıntıdır.. Türkçeleştirme ve bazı fonksiyonalr bana aittir..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
1.)
2.)
3.)
4.)
türkçeleştirdim diyorsun copyright a nickini yazmakla türkçe olmuyor bu panel gözden geçirmeni öneririm
almanca2.)
almanca3.)
almanca4.)
güvenlik soruları almancatürkçeleştirdim diyorsun copyright a nickini yazmakla türkçe olmuyor bu panel gözden geçirmeni öneririm
1.)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.almanca
2.)
3.)
4.)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.güvenlik soruları almanca
türkçeleştirdim diyorsun copyright a nickini yazmakla türkçe olmuyor bu panel gözden geçirmeni öneririm
%100 ü almancaydı %90 ını türkçeleştirdim dosya atlamış olabilirim 1 tek dosyada değil tüm veriler bende insanım hakaret eder gibi konuşmanızı sevmedim kimin gözünden kaçmıyor birşeyler..
+ ve + bana link olarka verdiğin dosyalardan biri market sayfası adamın ne koyacağını bilemem biri haber sayfası orayada istediğini yazar biride ödeme sayfası adamın ödeme banka havale vb şeklini bilmem o dosyaları bilgisayarda klavye kullanmasını ve türkçeyi bilen herkes kendine göre yapabilir.. sayfaların içeriğini incele ondan sonra iğnele milleti..
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)