HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar;
Bu Sıralar İnsanların Canını Sıkan Şifre Degişimi Olmaması.Yeni GameFirst Sistemi 10 Haneden Yukarı Şifrelerde Şifre Degişimi Yapmıyor.Bende Size Bu Konuda Yardım Edicem.
Lütfen Maddeleri Takip Edelim.!!
1.)İlk Önce Yeni Bir E-Mail Açıyoruz.(Msn Olması Benim Tercihimdir.)
2-)GameFirst Sayfasına Giriyoruz.Yukarda Sag'da (Şimdi Katıl)'a Tıklıyoruz.
3-)Forumları Doldurdugumuzda Çogunda Güvenlik Şifresi Hatası Verir.Böle Bir Hata Verirse İse(Bende Vermemişti) Pc Ye Reset Atıyoruz.Tekrar Deniyoruz.(Son Çare Başka Pc den Denencek.)(Normalde Verenlerde Benimle İtibate Geçebilir.)
4-)E-Posta Onayılıyorsunuz.
5-)GameFirst'e Giriş Yapıyorsunuz(ID and Pass)
6-)Gelen Sayfada Alt Tarafda Sag Çıkışında Oyunlar Gibi Bir Şey Olcak.Ordan Aktif Hesabınızdan (Knight Online) Giriş Yapcaksınız.
7.)Şifre Degişiminde Sizden Bilgiler İsterler.Onlara Dikkat Edin.
Not:Size Verilen Bilgileri Her Ne Olursa Saklayın.GameFirst Size Asla Bu Konularda Yardımcı Olmayacaktır.Emin Olun Bundan
OYUNU BIRAKANLAR İÇİN HAYIRLI OLMASI.
OYUNA DEVAM EDENLER İÇİN (İyi Oyunlar)
Şimdi Nasıl Üye Oluruz Onu Göstererim.
1.Aşama
2.Aşama
3.Aşama
E-Mail Onayı
1.Aşama
2.Aşama
3.Aşama
Bu Sıralar İnsanların Canını Sıkan Şifre Degişimi Olmaması.Yeni GameFirst Sistemi 10 Haneden Yukarı Şifrelerde Şifre Degişimi Yapmıyor.Bende Size Bu Konuda Yardım Edicem.
Lütfen Maddeleri Takip Edelim.!!
1.)İlk Önce Yeni Bir E-Mail Açıyoruz.(Msn Olması Benim Tercihimdir.)
2-)GameFirst Sayfasına Giriyoruz.Yukarda Sag'da (Şimdi Katıl)'a Tıklıyoruz.
3-)Forumları Doldurdugumuzda Çogunda Güvenlik Şifresi Hatası Verir.Böle Bir Hata Verirse İse(Bende Vermemişti) Pc Ye Reset Atıyoruz.Tekrar Deniyoruz.(Son Çare Başka Pc den Denencek.)(Normalde Verenlerde Benimle İtibate Geçebilir.)
4-)E-Posta Onayılıyorsunuz.
5-)GameFirst'e Giriş Yapıyorsunuz(ID and Pass)
6-)Gelen Sayfada Alt Tarafda Sag Çıkışında Oyunlar Gibi Bir Şey Olcak.Ordan Aktif Hesabınızdan (Knight Online) Giriş Yapcaksınız.
7.)Şifre Degişiminde Sizden Bilgiler İsterler.Onlara Dikkat Edin.
Not:Size Verilen Bilgileri Her Ne Olursa Saklayın.GameFirst Size Asla Bu Konularda Yardımcı Olmayacaktır.Emin Olun Bundan
OYUNU BIRAKANLAR İÇİN HAYIRLI OLMASI.
OYUNA DEVAM EDENLER İÇİN (İyi Oyunlar)
Şimdi Nasıl Üye Oluruz Onu Göstererim.
1.Aşama
2.Aşama
3.Aşama
E-Mail Onayı
1.Aşama
2.Aşama
3.Aşama
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Güncel.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)