Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar.Adım Engin Yaş 15
.Metin2 Türk'ü 5-6 yıl oynadıktan sonra sıkıldım son 2 yıldır pvplerde takılıyorum
.Bu yaz bir arkadaşım sv açtı ve her şeyini beraber ayarladık.Yani bu yazdan beri kuruluma merakım var profesyonel gibi bir şey oldum
.Bunun yanında basketbol oynamaktan çok zevk alırım , bayılırım.Forumda aktif olup yükselmek istiyorum.Tekrar herkese merhaba
.Bu arada Fenerbahçe'liyim
.Basketbolda NBA'de en sevdiğim takım Miami Heat , En sevdiğim oyuncu LeBron James.
.Metin2 Türk'ü 5-6 yıl oynadıktan sonra sıkıldım son 2 yıldır pvplerde takılıyorum
.Bu yaz bir arkadaşım sv açtı ve her şeyini beraber ayarladık.Yani bu yazdan beri kuruluma merakım var profesyonel gibi bir şey oldum
.Bunun yanında basketbol oynamaktan çok zevk alırım , bayılırım.Forumda aktif olup yükselmek istiyorum.Tekrar herkese merhaba
.Bu arada Fenerbahçe'liyim
.Basketbolda NBA'de en sevdiğim takım Miami Heat , En sevdiğim oyuncu LeBron James.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)