- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar öncelikle belirtmek istediğim önemli husus : ben öncelerdir aranızdaydım fakat metin2 pvp tanıtım ve hileler için bu foruma giriyordum artık oyunlar sıkmaya başladı bende TURKMMO ' yu ciddiye almaya başladım. Herkesin beni tanımasını istediğim için bu konuyu açtım
Adım Berkay
, SoyAdım Özdemir
, 15 yaşındayım Lise 1 e geçtim , aslen BURSA'lıyım doğma büyüme BALIKESİR de oturuyorum , çok hipeaktif sevecen biriyimdir çok cabuk bulunduğum ortama ayak uydururum
..
, SoyAdım Özdemir
, 15 yaşındayım Lise 1 e geçtim , aslen BURSA'lıyım doğma büyüme BALIKESİR de oturuyorum , çok hipeaktif sevecen biriyimdir çok cabuk bulunduğum ortama ayak uydururum
..
Hobilerim ; Futbol oynarım,bilgisayar oynarım, arkadaşlarımla çarşıda dolaşmayı severim, birde belirtmek istedğim Favori oyunum 'S4 LEAGUE' dir. Bu oyuna merak saldım bilgisayarımda bi S4 League ve Turkmmo var benim için
Benden B ukadar İYİ FORUMLAR , öğrenmek istedğiniz bir şey var ise başlık altından sorabilirsiniz
- Konular
- 291
- Reaksiyon Skoru
- 242
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- 5