Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bıçaklanmak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sentinus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar.
Şu anda çok mutluyum.Neden derseniz sokak boyacılarından bıçak yemekten son anda kurtuldum ve güvenli, huzurlu evimde dinleniyorum.
Olay şu şekilde gerçekleşti.Arkadaşlar geziniyorduk.Ankara'nın en merkezi yerlerinden biri olan Tunalıda.Baktık çok lüks bir Jip düğün arabası heryere zarf atıyo.Heyecanla koştuk.Bi baktık her zarfta 5 TL var tam göbek atıyorduk ki boyacılar geldi.Verin lan gibi atarlı konuşmaları ile paraları bizden aldılar.Tabi ben biraz inat ettim.İlginç olan şu ki yanımızdan insanlar geçiyo hepsi izliyo maşallah.Biriside dur oğlum sen kimsin, ne yapıyorsun demiyo.Neyse ben inat ettim en sonunda verdim yoksa dövecek biliyorum.Verdim çocuk koşa koşa meydana gitti orda çete gibi büyüklerde vardı.Neyse dedim arkadaşa geri dönelim aralarına girilmez dedim.Yönümüzü değiştirdik.Arkadaş arkaya bakarak yürüyordu.Dedi olum geliyolar kaç diye biz bi depara kalktık en son baktıgımda çocuk elinde sallamayla geliyordu.Girdik Karum'a 15 Dk. bekledik çıkalım diye ön kapıya bi geldik aha 15 tane boyacı orda bekliyolar.Arka kapıya gittik güvenlik görevlisiyle dışarı çıktık ve çok şükür evime geldim.Bu çocuklar tiner çekip bıçaklarda, öldürürde o yüzden bulaşılmaz.Bu heyecan verici(en azından benim için) olayı sizlere sundum.Kurtuldugum için kutluyorum :).Siz siz olun bu adamlarla ne inat edin nede kafa tutun.Bırakın malınızı alsınlar canınıza zarar vermesinler...

Okuduysanız teşekkürler iyi akşamlar.​

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri