- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben Oyuna Girerken Sürekli Sunucuya Bağlanırken Hata Hatasını ALıyorum
Sonra Çıkıp Giriorm 2-3 Kez Tekrar Deniyorum Bu Sefer Giriş İşlemi Yapılıyor Diyor Kalıyor
Sonra Az Daha Deniorm Bu sEFER Karakter Ekraı Gelio Karakteri Seçiom Hıya Çii Dİo Elini Havaya Kaldırıyor Geri Oyundan Atıyor
Yarım Saat Denedikten Sonra Giriyorum Bu Sefer Bir Yere Işınlanınca Atıyor Her Zaman Böyle Bir Yere Işınlandıktan Sonra Oyunda nAtıyor
Bugün Yarı İnsan Aldım Kızıla Işınlandım Para Kasıp Yarıya Efsun Atcaktım Oyundan Attı Işınlanınca Girdiğimde Yarı İnsan Da Paraada Yoktu Yardım Lütfen
Sonra Çıkıp Giriorm 2-3 Kez Tekrar Deniyorum Bu Sefer Giriş İşlemi Yapılıyor Diyor Kalıyor
Sonra Az Daha Deniorm Bu sEFER Karakter Ekraı Gelio Karakteri Seçiom Hıya Çii Dİo Elini Havaya Kaldırıyor Geri Oyundan Atıyor
Yarım Saat Denedikten Sonra Giriyorum Bu Sefer Bir Yere Işınlanınca Atıyor Her Zaman Böyle Bir Yere Işınlandıktan Sonra Oyunda nAtıyor
Bugün Yarı İnsan Aldım Kızıla Işınlandım Para Kasıp Yarıya Efsun Atcaktım Oyundan Attı Işınlanınca Girdiğimde Yarı İnsan Da Paraada Yoktu Yardım Lütfen
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
Oyunun Pachını Tekrar Yükleyin.
Şuan Sıkıntı Yok Gibi Ama.
Şuan Sıkıntı Yok Gibi Ama.
- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Sorunu Çözdümde 1 Haftadır Para Kasıp Aldığım Yarı İnsan Gitti Telafi Edeblrmsnz Kurallara Felan Aykırıysa Sorun Yok Ama Emeğim Gitti
- Konular
- 11,132
- Reaksiyon Skoru
- 1,078
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 475
- MmoLira
- -74
- DevLira
- 0
Sorunu Çözdümde 1 Haftadır Para Kasıp Aldığım Yarı İnsan Gitti Telafi Edeblrmsnz Kurallara Felan Aykırıysa Sorun Yok Ama Emeğim Gitti
Malesef item konusunda yardımcı olamayız. İnternet hızınla veya pack'den dolayı sorunun.
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
İtem İadesi Kesinlikle Yapılmaz.
Sorunu da Çözdüğünüze Göre Kilitliyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)