- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
gm bu formuda herkez degil ama biazı kisiler olarak seni destekliyoruz pekiya en sesiz usulca bekliyoruz ama ya sen tamam basında cok fazla is var oncak herzaman playerlerinin mutlulugunu düsündügünü solüyorsun am ole degil demekki he bisi olmaz dedim gm halleder dedim ama sen... carım bugta kaldı ses cıkarmadım res atın gine bukta kaldı ama sen... hep sozler verildi bu forumda ama sen... sen yada siz farketmiyor oyun yoğun server acıcaz dedin ama sen..... baslayı su ise arık sen biliyormusun haftasonu nun songünü pazargünü sabah erken kalkıp mmomt2 oynayayım eyleneyim der iken sunucuya bağlanırken hata dediğindeki duygularımızı hayır sen bilmezsin gm tüm umutlarım iste sabah saat 8:30 dan aksam saat 23:45 e kadar allak bullak oldu sena bir kardes tavsiyesi bole yapma!!! bizler siz bole yaptıkca neyazıkki ciledden cıkıyoruz kimilerimiz burada küfür ediyor onlar ztn ap ayrı bir terbiyesiz ama verilen sozler tutulmayınca bir server 1 hafta kapalı kalınca sabah kalkıp sunucuya bağlanırken hata diyince bizbuna oyunun cilvesi degil verilen sözler yine ttutulmamıs diyoruz burada biriktirdiğim sabrettimğim hersey var mesela verilen ama tutulmayan bir söz server oto patch gececek bu sorun olmayacak dediniz... nerde afedersin trafiğemi takıldı
ben size bir oneride bulunmak istiyorum simdi server kapalı kalırsa tepki gelicek değilmi bunu en aza indirmek icin aksam 00:00 itibari ile serveri bakıma alın veya ben millet icin o satte uyanamam diyorisen oyunun haftaici en az yoğun olduğu saate serveri bakıma al hızlı olursanız hicbir tepki olmaz ben bunu oneriyorum ben ne gerekir ise yapmaya calısacağım oyuncularımızı bilgilendirmenize yardımcı olurum falan filen ama bole devam ederseniz güvenin bana her iki tarafta sinirden küpe mi piner dikdörtken prizmayamı bilmem.... OO baktımda cok uzun oldu ben kesiyorum artık siz playerler lütfen buraya destek yetkililer ile uzlasalım bi ortak yol bulalım lütfen yetkili kisiler sizlerde lütfen buna bir dur diyelimmmmm
ben size bir oneride bulunmak istiyorum simdi server kapalı kalırsa tepki gelicek değilmi bunu en aza indirmek icin aksam 00:00 itibari ile serveri bakıma alın veya ben millet icin o satte uyanamam diyorisen oyunun haftaici en az yoğun olduğu saate serveri bakıma al hızlı olursanız hicbir tepki olmaz ben bunu oneriyorum ben ne gerekir ise yapmaya calısacağım oyuncularımızı bilgilendirmenize yardımcı olurum falan filen ama bole devam ederseniz güvenin bana her iki tarafta sinirden küpe mi piner dikdörtken prizmayamı bilmem.... OO baktımda cok uzun oldu ben kesiyorum artık siz playerler lütfen buraya destek yetkililer ile uzlasalım bi ortak yol bulalım lütfen yetkili kisiler sizlerde lütfen buna bir dur diyelimmmmm