farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

mmomt2 ekibi teşekkürler:)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan necmisahiner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Mmomt2 yi ilk günlerinden itibaren oynuyorum.İlk zamanlar böyle problemler yoktu.Tabi gitgide user sayısı çoğaltı ve problemlerde gelmeye başladı.Oynarken problemler yüzünden çok itemim gitti.En az 3milyar yangım heba oldu.Sadece geriverilebilir mi diye bir konu açmıştım.Bundan başka ne gm lere mızmızlandım ne de başka bir konu açtım.83 lvl bedensel 4p charim gitti.Onunla birlikte bütün itemlerim gitti.En çok 54 ort. dolunayım gitti diye canım sıkılmıştı.Örneğin dün bir tane partizan satim dedim partizanı alan almış bi anda dc ve girdiğimde ne partizan ne para kalmıştı.Böyle çok olay oldu.Belki serverin kapasitesinin zorlanmasından dolayı bu sorunlar oluyor olabilir.Sonuçta metin2tr nin kullanmış olduğu sunucularla mmomt2 nin kullanmış olduğu sunucu arasında dağlar kadar fark vardır.Yinede güzel bir pvp server kurduklarını düşünüyorum.Hiç değilse diğer serverlardan daha güvenli geliyor bana.Eğer pvp nin ikide bir sorun çıkardığını düşünüyorsanız başka pvp serverlara yönelebilirsiniz.Sizi kimse burda zorla tutmuyor.Mmomt2 açıldı açılalı gm nin bütün sülalesi bazı kişilerce kötü yönden anıldı.Buna karşılık gm yeterince sakin davranmaya çalıştı.Mmomt2 yetkililerine bende teşekkür ediyorum ve serveri güzel bir yerlere getirmelerini temenni ediyorum.Bunun yalakalıkla falan bir alakası olamaz.Kişiler görüşlerini belirtmekte özgürdür.(tabi bu sizin küfür vs. kullanabilinmeniz anlamına gelmez.)

Saat 11 oyun hala kapali...simdi gelelim seni konu acan yagci...yalakalancagina az oturda 1 dusun..ben oyuna basladim basliyali oyunada baya online oldum ama ben oyunu online oldumun 10 kati kadarda offline oldu..burdaki suc kimin..geceleim sw kapasitesi kotu...dielims w kapatilio bakin suanda kapali noluo aciklama yok..forumda hangi konuda su su tarihte sw kapatildi su su sorun yuzunden yazio...az o balik beyinli gm ve konuyu acan balik beyinli arkadasim dusunceli olsa yalakalik yapmasa ...gm ler sorun surdur die konu acar..biz bu yuzden gmlerin ustune yuruyoruz gereksİz İŞ yapİolarda ondan..aÇiklamasiz İŞ İŞ degİldİr bunu kafanİza sokun..

ege 23 sana imzamı hatırlatarak merhaba diyorum... ve bu konuda yazmış oldugum mesajı yineliyorum bu bir amatör iş sen mükemmeliyetçi bir insansan yerin burası degil metin2 dir

ve bana yagcı diyen karekter fukarası arkadaşlarım evet yag çekiyorum çünki gm bana kıraliyet zırhı vercek:) yaw kardeşlerim saçma sapan konuşmayın yigidi öldürün hakkını yemeyin bukadar çok şikayetciyseniz oynamayın bence sizde rahatlayın dier benim gibi düşünen insanlarda rahatlasın:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri