Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyunumuzun baslangıcı 1 level olup Asker At üzreinde başlarsınız.
Kırmızı Markette ep ile alınan tüm itemelr ve kasılmak için tüm itemler bulunur.
Oyunumuz emek vermek isteyenler içindir artı basarken +6 dan sonra item ister oyunumzuda kutsama ve sihirli metal bulunur[Artı basmak için)
zırhcıda 1 lvl zırhları bulunur +9 olarak-silahcıdada aynı şekilde
Droplar Özel GÜnlerde ve Event İçin acılır genelde %500-400'dür.
Oyun [ben oyunadıgım kdarıyla 3 senedir acık hep kapanır dediler ama kapanmadı].
Para ve İtem cok kolay düşer.
80 Levelden sonra Kızılormanda çelik superisi hortlak vs.düşerebilirsiniz.
Skiller Kolayca Master olur eger 17 de geçmesse skill sıfırlama kagıdıyla sıfırlayıp tekrar denersiniz.
Granmaster acmak kolaydır ama P açmak için her ruhtaşına 3m i gözden çıkarıcaksınız.Beceri Klavuzları Markette mevcuttur.
Potlar 0 yangtır
oyunumuzda Bosslar düzenli olarak çıkar.
Oyunda Her 10 dakida bir İmparatorluk Kalesinde İmparatorluk Kayası çıkar ve kesilince 2 kırmzı ejderha 2 azrail 2 elit alev kral cıkar sandıklarından yararlanbilirsiniz.
Yeni Binekler mevcuttur.
Kırmızı Markette ep ile alınan tüm itemelr ve kasılmak için tüm itemler bulunur.
Oyunumuz emek vermek isteyenler içindir artı basarken +6 dan sonra item ister oyunumzuda kutsama ve sihirli metal bulunur[Artı basmak için)
zırhcıda 1 lvl zırhları bulunur +9 olarak-silahcıdada aynı şekilde
Droplar Özel GÜnlerde ve Event İçin acılır genelde %500-400'dür.
Oyun [ben oyunadıgım kdarıyla 3 senedir acık hep kapanır dediler ama kapanmadı].
Para ve İtem cok kolay düşer.
80 Levelden sonra Kızılormanda çelik superisi hortlak vs.düşerebilirsiniz.
Skiller Kolayca Master olur eger 17 de geçmesse skill sıfırlama kagıdıyla sıfırlayıp tekrar denersiniz.
Granmaster acmak kolaydır ama P açmak için her ruhtaşına 3m i gözden çıkarıcaksınız.Beceri Klavuzları Markette mevcuttur.
Potlar 0 yangtır
oyunumuzda Bosslar düzenli olarak çıkar.
Oyunda Her 10 dakida bir İmparatorluk Kalesinde İmparatorluk Kayası çıkar ve kesilince 2 kırmzı ejderha 2 azrail 2 elit alev kral cıkar sandıklarından yararlanbilirsiniz.
Yeni Binekler mevcuttur.
Son düzenleme:
Emeğine Sağlık Fakat Bir Hata Olmus İmparatorluk Kalesindede Çıkar Fakat Çölde 5 Saatte Bir Çıkar Çöldekinin İçinden Slotlar Cıkar Kaledekilerin İçinden Çıkmaz 

Teşekkürler: Droplar çok düşük.P açmak için her seferinde 3m gözden çıkartmak gerekiyor.Full edit almayı düşünüyordum.Ancak kasmak çok zor.Ve full edit alsam bile skiller P olmadığı için edit alsam bile bir işe yarayacağını düşünmüyorum.Aslında güzel server belki ama droplar biraz yüksek olsaydı ve bir kere ruh taşı alıpta o ruh taşı ile bütün skilleri P yapabilseydik mükemmel olurdu ama işte... Canınız & vatan sağolsun... :ka19: