noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Lonca Devretme '

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shekiljava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gereksiz .

Çok gerekli..Loncayı kapatma düşüncesindeyim belki sıkıldım o siyah attan veya böyle özel mesaj almaktan altta savaş aç şunu yap yetki ver vb şeylerden belki kafa dinlemek istiyorum loncayı devretip misal olması gerekli hani basit ucuz pvplerde olupta mmomt2 gibi büyük serverde olmaması saçmalık...

İyi forumlar.

M@STER ufkunun dedigi haklı bende katılıyorum.Ama unuttugun bişi var lonca sıralaması gibi..Biliyorsunki bi çok lonca kurulu ve ilk 10 'a giren loncalar ne zorlukla gelmişlerdir.Bu yüzden konuyu açan arkadaşada katılmak gerekiyor.

Lonca sadece exp ile kasılmıyor,savaşlarda alınan galibiyetler,mağlubiyetlerde sıralamada etken.
Onuda geçelim her lonca baskanı değiştirmek istediğimizde 1.lonca konumundaki bir loncayı kapatıp tekrar açmak ne kadar mantık çerçevesinde,bir kendinize sormanız gerekiyor.Bence oyunda olmayan önemli eksiklerden biri bu lonca devretme.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri