- Konular
- 331
- Reaksiyon Skoru
- 132
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gereksiz .
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gereksiz .
Çok gerekli..Loncayı kapatma düşüncesindeyim belki sıkıldım o siyah attan veya böyle özel mesaj almaktan altta savaş aç şunu yap yetki ver vb şeylerden belki kafa dinlemek istiyorum loncayı devretip misal olması gerekli hani basit ucuz pvplerde olupta mmomt2 gibi büyük serverde olmaması saçmalık...
İyi forumlar.
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Gerek Yok Bence.
Loncanın Seviyesini Exp İle Kasıyorsunuz. Exp Kasmakta Kolay Zaten..
Katılıyorum.
- Konular
- 561
- Reaksiyon Skoru
- 127
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
M@STER ufkunun dedigi haklı bende katılıyorum.Ama unuttugun bişi var lonca sıralaması gibi..Biliyorsunki bi çok lonca kurulu ve ilk 10 'a giren loncalar ne zorlukla gelmişlerdir.Bu yüzden konuyu açan arkadaşada katılmak gerekiyor.
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Lonca sadece exp ile kasılmıyor,savaşlarda alınan galibiyetler,mağlubiyetlerde sıralamada etken.
Onuda geçelim her lonca baskanı değiştirmek istediğimizde 1.lonca konumundaki bir loncayı kapatıp tekrar açmak ne kadar mantık çerçevesinde,bir kendinize sormanız gerekiyor.Bence oyunda olmayan önemli eksiklerden biri bu lonca devretme.
Onuda geçelim her lonca baskanı değiştirmek istediğimizde 1.lonca konumundaki bir loncayı kapatıp tekrar açmak ne kadar mantık çerçevesinde,bir kendinize sormanız gerekiyor.Bence oyunda olmayan önemli eksiklerden biri bu lonca devretme.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)