mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Bende bir insanım sonuçta" diye konuştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [GA]AspiriN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 229
Tan katıldığı Radyo Tatlıses'de Serdar Ortaç ile yaptıgı düet çalışması "Benim Gibi Olmayacak"ı da görücüye çıkarttı. Tan aynı zamanda albümünü ilerleyen zamanlarda hayranlarıyla buluşturacağının da haberini verdi.
Radyo programcısı Kadir Çetin'in özel hayatıyla ilgili sorduğu soruları da içtenlikle yanıtlayan sanatçı, planları arasında evliliğin olmadığını,"Peki çocuğun olmasını istersen nasıl yapacaksın?" sorusuna çocuk yapma konusunda çok istekli olduğunu gerekirse tüp bebek yapacağını söyledi.Tan'ın beraber çalıştığı önemli müzik yapımcıları ve menajerlerinde süpriz telefon bağlantılarıyla yayına katılımı programı renklendirdiği gibi Kadir Çetin'in "Sokak Röportajları" şakasında sanatçıyı hiç tanımadıklarını belirten şakacılar Tan'ı ilk başta şaşırtsa da oldukça keyiflendirdi. Şakanın hemen ardından geçmiş dönemlerde aslında böyle bir dönem geçirdiğini söyleyen Tan, "Tan'ı bilmeyipte şarkılarını bilen insanların olduğunu duyardım o zamanlar bu olay bana çok keyif verirdi. Şuan göz önünde olmam daha zor, mikrofonların burnuma sokulduğu zaman çok rahatsız oluyorum. Bende bir insanım sonuçta" diye konuştu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri