emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bana niye Burak'ı getirmediniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [GA]AspiriN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 418

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Magazin portalı ‘Gecce.com`un 10`uncu yaş kutlaması, pek çok ünlü simayı buluşturdu. Kutlama güzeldi, geceden çıkan haberse Bülent Ersoy`un Burak Özçivit aşkı oldu!

14672263.jpg

- Nahide`deki geceye iş, sanat ve cemiyet dünyasından kalabalık bir davetli grubu katıldı.

- Ajda Pekkan`ın sahneye çıktığı gecenin ağır toplarından biri de Bülent Ersoy`du. Gazetecilerle sohbet eden Diva, dizileri kaçırmadığını söylerken, ‘Muhteşem Yüzyıl`ın favorisi olduğunu belirtti.

- Ersoy, “Çarşamba günleri telefonlara bakmıyorum. Ev yansa cevap vermem. Yeni giren çocuğu da (Burak Özçivit) beğeniyorum“ dedi. Gazetecilerin genç oyuncunun da geceye katıldığını hatırlatması üzerine Ersoy şakayla karışık sitem etti: “Bu gece buradaydı demek. Niye bana getirmediniz?“
BARIŞ GECESİ
Gecce.com`un 10. yaş kutlaması, iki dargını barıştırdı. İzzet Çapa, kendi mekanında tartıştığı Özcan Deniz`e zeytin dalı uzattı.
Özcan Deniz de gelsin

İzzet Çapa, anlaşmaya uymadığı ve söz verdiği halde popüler şarkılar yerine sadece kendi eserlerini seslendirdiği için geçen yıl Nahide sahnesinden indirdiği Özcan Deniz`le Gecce.com partisinde barıştı. Magazin portalının Nahide`de verdiği davette ödülünü almak için sahneye çıkan Çapa, Deniz`den özür dileyip onu sahneye davet etti.
Sana kırgın değilim

Uzatılan zeytin dalını görmezden gelmeyen Özcan Deniz, daveti geri çevirmedi. Çapa`nın üzerinden bir yılı aşkın zaman geçen bu sorunu artık çözmek istediğini söylemesi üzerine de “Ben kimseye kin beslemem. ızzet`e de kırgın değilim“ dedi. Ve Nahide`de başlayan küskünlük, aynı adreste sona erdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri