Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Güler Sabancı Orta Vadeli Programı Değerlendirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rammsteinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 256

Rammsteinn

Still I Rise
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
3,895
Online süresi
11d 9h
Reaksiyon Skoru
2,784
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 1 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
499
MmoLira
1,155
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Orta Vadeli Programı Değerlendirdi:

- "Orta Vadeli Programı Ana Hatları İle Olumlu Buluyorum"
- "Oluşturulacak Yeni Anayasa, Sağlıklı Bir Vergi Ve Hukuk Reformu İle Desteklenen Orta Vadeli Program'da Öngörülenden Daha Düşük Bir Cari Açığın Gerçekleşeceğine İnanıyorum"

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Orta Vadeli Programı geleceği görmek açısından olumlu değerlendirdiğini söyledi.

Sabancı açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:

"Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan'ın açıkladığı Orta Vadeli Program'ı, dünyada gelişmiş ülkelerin yarını bile göremedikleri bir dönemde, iş dünyası olarak geleceği görmemiz açısından olumlu değerlendiriyorum. Türkiye'nin büyümesi, ihracatın artması ve cari açığın düşürülmesini öngören Orta Vadeli Program'ın ana hatlarını ekonomimizin gelişmesi ve kalkınması bakımından faydalı buluyorum. Ekonomimizin kalkınmasına katkı sağlayacak bu programın gerçekleşmesi için hep beraber Elele vererek çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde oluşturulacak yeni bir anayasa, sağlıklı vergi ve hukuk reformu ile Orta Vadeli Program'da öngörülenden daha düşük bir cari açığın gerçekleşeceğine inanıyorum."

teşekkürler.

Teşekkürler...

Teşekkürler...

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri