- Konular
- 3,895
- Online süresi
- 11d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 2,784
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 499
- MmoLira
- 1,155
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Orta Vadeli Programı Değerlendirdi:
- "Orta Vadeli Programı Ana Hatları İle Olumlu Buluyorum"
- "Oluşturulacak Yeni Anayasa, Sağlıklı Bir Vergi Ve Hukuk Reformu İle Desteklenen Orta Vadeli Program'da Öngörülenden Daha Düşük Bir Cari Açığın Gerçekleşeceğine İnanıyorum"
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Orta Vadeli Programı geleceği görmek açısından olumlu değerlendirdiğini söyledi.
Sabancı açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:
"Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan'ın açıkladığı Orta Vadeli Program'ı, dünyada gelişmiş ülkelerin yarını bile göremedikleri bir dönemde, iş dünyası olarak geleceği görmemiz açısından olumlu değerlendiriyorum. Türkiye'nin büyümesi, ihracatın artması ve cari açığın düşürülmesini öngören Orta Vadeli Program'ın ana hatlarını ekonomimizin gelişmesi ve kalkınması bakımından faydalı buluyorum. Ekonomimizin kalkınmasına katkı sağlayacak bu programın gerçekleşmesi için hep beraber Elele vererek çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde oluşturulacak yeni bir anayasa, sağlıklı vergi ve hukuk reformu ile Orta Vadeli Program'da öngörülenden daha düşük bir cari açığın gerçekleşeceğine inanıyorum."
- "Orta Vadeli Programı Ana Hatları İle Olumlu Buluyorum"
- "Oluşturulacak Yeni Anayasa, Sağlıklı Bir Vergi Ve Hukuk Reformu İle Desteklenen Orta Vadeli Program'da Öngörülenden Daha Düşük Bir Cari Açığın Gerçekleşeceğine İnanıyorum"
Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Orta Vadeli Programı geleceği görmek açısından olumlu değerlendirdiğini söyledi.
Sabancı açıklamasında şu görüşleri dile getirdi:
"Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan'ın açıkladığı Orta Vadeli Program'ı, dünyada gelişmiş ülkelerin yarını bile göremedikleri bir dönemde, iş dünyası olarak geleceği görmemiz açısından olumlu değerlendiriyorum. Türkiye'nin büyümesi, ihracatın artması ve cari açığın düşürülmesini öngören Orta Vadeli Program'ın ana hatlarını ekonomimizin gelişmesi ve kalkınması bakımından faydalı buluyorum. Ekonomimizin kalkınmasına katkı sağlayacak bu programın gerçekleşmesi için hep beraber Elele vererek çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde oluşturulacak yeni bir anayasa, sağlıklı vergi ve hukuk reformu ile Orta Vadeli Program'da öngörülenden daha düşük bir cari açığın gerçekleşeceğine inanıyorum."
- Konular
- 603
- Online süresi
- 2h 31s
- Reaksiyon Skoru
- 661
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 256
- MmoLira
- 76
- DevLira
- 0
teşekkürler.
- Konular
- 1,058
- Online süresi
- 1h 13m
- Reaksiyon Skoru
- 892
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Teşekkürler...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)