HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bole oyunun amına koyim bide bize haddini bilmez dersiniz sizin ta amınızıa koyam oçları saat kaç oldu a.q ne serveri sikiim 2.serveri

Ulan millet gm tl vs. herkes basbas barıyo adamlar bitarafını yırtıyo sacma sapan konu acmayın die amma siz insanmısınız ne belli degil kardesim oynamıyosan oynama gelip burda nie küfür ediyorsun seni kınıyorum ve allaha havale ediyorum basına gelirde görürsün!!! (baskalarına kötü ornek oluyorsun bizde burada küfür edebiliriz ama yapmıyoru..)
Son düzenleme:
Arkadaşım.. Bakım var diyolar sabredebilirsin? yada oynamassın sana kalmış onların yerinde sende olabilirdin 2.ci server gelicek o kadar sölüyolar Server yapmak o kdr kolaymı? Ben daha kayıt olmadım ama olucam Tr metin2 oynuyorum 61 lwl burdaki eventler hoşuma gitti o yüzden başlıyorum
Azcık sabret Boşuna kimsenin günahına girme almada Sabret 5 dk kda bir konu açıyosun Forumda flood yapmaktna ban yiceksin sabret

Azcık sabret Boşuna kimsenin günahına girme almada Sabret 5 dk kda bir konu açıyosun Forumda flood yapmaktna ban yiceksin sabret

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)