- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
öncelikle merhaba,
botu açıyorum soldaki yerde oyunumda açılıyo ilk denediğimde sorunsuz şekilde bot çalışıyodu ama sabahtan beri bonus kutuyu işaretliyom streuner kill npc vesaire hepsini işaretliyorum ama ne canavar öldürüyo, ne de kutu topluyor,mouse'la gemimi bölgenin ortasına işaretliyorum gemim gidiyo haritanın ortasına gittikten sonra kendiliginden otomatikman ana bölgeye dönüyoo :S
botu açıyorum soldaki yerde oyunumda açılıyo ilk denediğimde sorunsuz şekilde bot çalışıyodu ama sabahtan beri bonus kutuyu işaretliyom streuner kill npc vesaire hepsini işaretliyorum ama ne canavar öldürüyo, ne de kutu topluyor,mouse'la gemimi bölgenin ortasına işaretliyorum gemim gidiyo haritanın ortasına gittikten sonra kendiliginden otomatikman ana bölgeye dönüyoo :S
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bota start dediğinden eminmisin ? File kısmından Start demediysen başlamaz..
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bota start dediğinden eminmisin ? File kısmından Start demediysen başlamaz..
o kadarını bizde biliyoz be kardeşim
bonus kutu,kill npc streuner işaretliyorum starta basıyorum ama öyle duruyo mesela mouse'la gemimi haritanın ortasına yönlendiriyom mesafeyi kathettikten sonra tekrar kendiliginden ana üsse dönüyo :S- Katılım
- 1 Eyl 2011
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1m 1s
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Bilgisayarın wista ise yönetici olarak çalıştır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...