Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaslar Ben Can Size Bugun Lord of the ring hilesini Vericem Videoya Cekdim Ama Masaustune gecince video Çekmedigi icin burdan Bakıcaksınız ama paranın oldugunu Gözlerinizle goruceksiniz
Gerekli Program =
Arkadaslar ilk once Oyunumuzu Açalım Ve Cheat Enginemizide oyunu acık dursun ve Ctrl + Tab yaparak Masaustune Gelin Ve Cheat engine Bilgisayar Simgesine tıklayın Ve game.datı Secin Ve Oyunumuzu Baslatın .) Cheat enginemize Donun Ve Bosluga paranızı Yazın ve First Scan Diyin .) Oyuna Donun Ve Parayı Harcayın Bir Daha Cheat Engineye Donun Paranızı Yazın ama Bu Sefer Next Scan Diyin Ve Cıkan Yanda Cıkan Sonucları Assagıya Alın Ve Hepsine 999999999 yazın ve oyuna Donun Bir Bakın .)) Paranız kac
Kanıt Video =
Hile Şahsen Benimdir Ben Buldum Patladı Gitti
Gerekli Program =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaslar ilk once Oyunumuzu Açalım Ve Cheat Enginemizide oyunu acık dursun ve Ctrl + Tab yaparak Masaustune Gelin Ve Cheat engine Bilgisayar Simgesine tıklayın Ve game.datı Secin Ve Oyunumuzu Baslatın .) Cheat enginemize Donun Ve Bosluga paranızı Yazın ve First Scan Diyin .) Oyuna Donun Ve Parayı Harcayın Bir Daha Cheat Engineye Donun Paranızı Yazın ama Bu Sefer Next Scan Diyin Ve Cıkan Yanda Cıkan Sonucları Assagıya Alın Ve Hepsine 999999999 yazın ve oyuna Donun Bir Bakın .)) Paranız kac
Kanıt Video =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Repimi İsterimm Hile Şahsen Benimdir Ben Buldum Patladı Gitti

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)