Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Benim gözüme ilk anda Einstein,Lenin,Stalin,Bruce Lee,Mao,Napoleon,Yaser Arafat,Mahatma Gandhi çarptı.Bakalım siz kimleri bulacaksınız?
Lenin Stalin ve Mao haricindekilere katılıyorum zira bu adamlar tarihe damga vurmak bi kenara dursun tarihe balta vurmuşlardır.Diğerlerinin yanına ekleyebileceğimiz isimler Martin Luther King,Şerif Hüseyin,II.Abdülhamit ,Vlad Tepeş,Abraham Lincoln,Cengiz Han,Adolf Hitler ve son olarak M.K Atatürk.
Lenin Stalin ve Mao haricindekilere katılıyorum zira bu adamlar tarihe damga vurmak bi kenara dursun tarihe balta vurmuşlardır.Diğerlerinin yanına ekleyebileceğimiz isimler Martin Luther King,Şerif Hüseyin,II.Abdülhamit ,Vlad Tepeş,Abraham Lincoln,Cengiz Han,Adolf Hitler ve son olarak M.K Atatürk.
:ka19:
charlie chaplin
Muhammed Ali , Muhammed Abdul Jabbar , Hz. İsa , Che , Napolyon , Elvis Presley , Marlon Brando , Sezar , Cengiz Han , Hitler , Napoleon , ATATÜRK , Bruce Lee , Pele , Aynştayn
Ben bunları gördüm
Ben bunları gördüm

Muhammed Ali , Muhammed Abdul Jabbar , Hz. İsa , Che , Napolyon , Elvis Presley , Marlon Brando , Sezar , Cengiz Han , Hitler , Napoleon , ATATÜRK , Bruce Lee , Pele , Aynştayn
Ben bunları gördüm![]()
Sezar ı unutmuşum yanına Büyük İskender ve Şeyh Ahmed Yasin de eklenilebilir(Hamas 'ın kurucusu )
Ayrıca Hz.İsa yazmışsın bir peygamber ismini yazıyorsan hepsini yazman gerekir ..
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)