Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

21/02/2010 17:01

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adem0960
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar nezaman acılacagı bellı deıl Nese Gm sinirlendirdiler olan bize oldu:mad:

Eee arkadaslar ıste Sabır Sabır Sabır yetıomus artık tastımmmmn.....Sımdı gelelım o anasını sıktımın gm sıne adı nese Ama trtrojen arkadasımız deıl o calısıo hakkını verelım..Ama dıer o Texas holdem parası (facebook kumarı) ısteyen annesı kaşar gm annesının sucu nese suan bı guzel kufur yıyo mılletı tehtıt edıodu...Para almak ıcın..Onu gectım Bagırmadan yazı yazanı banlarım dıodu hangı o.ç gm bunu yapar yaw...Vay anasını sıktımın o tehtıtkar gm sı bı boka yaradıy yok sikinin keyfine göre mılletı banlıo...EEee bu gune kadar herkese sabır dedım ebem sikilseydi de demeseydim bugune kufur etmedim beni sikselerdide etseydim..Bu o.ç larina az bile trtrojen hariç bi boka yaradiklari yok 0-8 yas grubu gm var tr0j3n napsın ama o da ayrı bıse 20 saat onlıne 3 saat oyun acıo :D..Bıse demıorum metin kolikte laglı duz metindede kasilmi ebesini sikim böle isin..Oh be rahatladım ıcımden daha cok kufur gelıo ama etmıom ama suan yarısını bosalltım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri