Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Forumdan ayrılıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yokedici755
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 939
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumdan ayrılıpta tekrar geri dönersen hiç şaşırmam böyle kişileri çok gördük.TurkMMO son derece adaletli ve ciddi bir forum bu senin lakayitliğin olmalı ki ilk terfide istifa ediyorsun.yolun açık olsun

Bu forumdan ayrılıpta tekrar geri dönersen hiç şaşırmam böyle kişileri çok gördük.TurkMMO son derece adaletli ve ciddi bir forum bu senin lakayitliğin olmalı ki ilk terfide istifa ediyorsun.yolun açık olsun

İlk önce rütbene bakmalısın ve sonra foruma kayıt oluş tarihine ve sonra benimkinlere ne kadar fark var değilmi ? :)

Katılıyorum Forumda Kimsenin Emekleri Yenilmez.

Hak Eden Kazanır.

İlk önce rütbene bakmalısın ve sonra foruma kayıt oluş tarihine ve sonra benimkinlere ne kadar fark var değilmi ? :)

Evet Cok Fark Var Profile Bakınca ;)

Sen bile 2009dan beri forumla ilgilendiğine inanmıyorsundur.

Ben ilk günden başladım çalışmalarıma.

Emek meselesi daha fazla polemiğe girmeye gerek yok sanırsam cevap vermiyicem yolun açık olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri