HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet forumdan ayrılıyorum , terfiler yüzünden ve göz ardı edildiğim için turkmmo'Dan ayrılıyorum.Başıma böyle bir olay geleceğini hiç düşünmezdim ama oldu.Herşey çok iyi gidiyorken birşeyler işi çığrından çıkarmaya başladı.Aslında emeklerim boşa gitti diyemem , benden sonra gelecek olan üyeler okuyup faydalansın.Admin'in lakayıt tavırları bu forumdan gitmeme sebep oldu desem yanlış olmaz.Daha çok çalışmalısın dedi , ek bölüm istedim daha çok çalışmak için , ama neden ihtiyaç duyuyorsun dedi.Bu kadar çok dışlandıktan sonra forum yönetiminden ayrılmam bir sorumluluk haline geldi.
Konuyu admin veya birçok kişi okumadan kilitlemezseniz , eski yönetim arkadaşlarım olarak son görevlerinizi yapmış olursunuz.
Herkese iyi forumlar...
Konuyu admin veya birçok kişi okumadan kilitlemezseniz , eski yönetim arkadaşlarım olarak son görevlerinizi yapmış olursunuz.
Herkese iyi forumlar...
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Gercek Hayatta Basarılar Güle Güle..
Kendine İyi Bak.
Elveda...
Diyecek bişey yok.s Allaha emanet ol yolun açık olsun konuşmak istersen mesaj atabilrsn...
Diyecek bişey yok.s Allaha emanet ol yolun açık olsun konuşmak istersen mesaj atabilrsn...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...