tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

JustMyLove

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JustMyLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 383

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba.

Adım: Doğukan.
MMoMT2 yi uzun zaman önce 1LwL savaşçımla başlayıp 80LwL de ve yaklaşık 3hafta sonra sonlandırmıştım.Tabi zaman uzun oldugundan herşey inanılmaz derece değişmiş :) .(Benim zamanınmda Sirius en ucuzu 900m di).Uzun lafı kısası arkadaşlar yeniden MMoMT2 ye başlamayım planlıyorum.Ve tabikide VENÜS serverine.
Nekadar oyundan uzak olsamda forumdan takip etttiğim kadarıyla oyundan büyük ölçüde değişiklik olmuş."EdiT" adlı sistem oturmuş ve birçok kişide bulunmakta olduğunu öğrenince bende elbette ortama uyum sağlamak amacıyla edit almayı planlıyorum.
Ve şuda varki VENÜS MERKÜR ve MARS a göre daha büyük sıkıntıların meydana geldiği tartışmanın uzun ve bolca yaşandığı bir yer.Ben şunu belirtmek istiyorum en başta lütfen o kişiler benden uzak dursun.Hatta benle konuşmasın çünkü ben oyun oynarken zevk almayı isteyen birisiyim.Lütfen oyun hayatımı zehir etmeye çalışmayın.Bu hem rica hem uyarı.

Umarım sağlıklı bir oyun ortamı oturur VENÜS'te.
Çünkü hepimiz insanız kız,erkek farketmez.Basit şeyler için 1 ay 1hafta içinde unutacağınız şeyler için birbirimizi kırmamalıyız.

Nick:JustMyLove (anlam:sadece benim aşkım)
Ülke(Bayrak):ChunJo(Sarı Bayrak)
LwL:Tartışılır çünkü tam kasmadım.
Lonca:Yok.Loncaya girmek ve kurmayı planlamıyorum.Belki bir gün olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri