HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ESL ...
Ben size ESL yi tanıtmak istiyorum.ESL clanlar arasında yapalın ve clana buyuk miktarada point kazandıran bir ligdir.Bu lige katılmak icin 1 Clana sahip olmanız gerekir.
ESL de zp li hicbir silah kullanılmaz.zp li karakter kullanılmaz.Hack acılmasını engellemek icin bazı programları indirmeniz gerekir.Benim favori silahlarım m4a1,ak47,awm,desert,aug.
Burası ESL sitesinin ana sayfası :
Burdan esl ye kaydolabilirsiniz :
ESL de 5on5 1on1 maclar yapabılırsınız.Size tavsiyem clanınız gelişmekte ise ve 5saglam oyuncu varsa clanınızda bu lige girin istediginiz zaman mac yapın.
Ben size ESL yi tanıtmak istiyorum.ESL clanlar arasında yapalın ve clana buyuk miktarada point kazandıran bir ligdir.Bu lige katılmak icin 1 Clana sahip olmanız gerekir.
ESL de zp li hicbir silah kullanılmaz.zp li karakter kullanılmaz.Hack acılmasını engellemek icin bazı programları indirmeniz gerekir.Benim favori silahlarım m4a1,ak47,awm,desert,aug.
Burası ESL sitesinin ana sayfası :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Burdan esl ye kaydolabilirsiniz :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ESL de 5on5 1on1 maclar yapabılırsınız.Size tavsiyem clanınız gelişmekte ise ve 5saglam oyuncu varsa clanınızda bu lige girin istediginiz zaman mac yapın.

İlgilnen varsa bişey demeyi unutmusum moss vs uac3 programları olmadan ESL macı yapmayı deniyen ban yer.