- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
adminlerden bir isteğim var
metin2 sunucu hizmeti verdiğini söyleyen dolandırıcılara engel olmak için burada sağlam firmalarla kanı bozukları ayıracağımız bir bölüm açılsın
ilk ben başlayım
game bilişim gökcan 9 ay sunucu hizmeti aldım yarım yamalak telefon numarası haftalık değişir msn ye cvp vermez haftada oyunun ip si değişir
ayda virüs yüzünden hizmet durdurulur
1 ayda 15 gün oyun açık kalırsa ne mutlu size
ama dahada kötüsü var
game bilişim mercure soft olunca baktım milleti çarpmaya başladı
metin2sunucu.com a geçtim
geçmez olaydım
tel yok adres yok firma varla yok arası meçhul msn auto mesajda bekler online yardım koymuşlar hiç cvp gelmez
1 saatte teslim edilir dedikleri oyunu 48 saatte vermez
hiç muhatap bulamazsınız oyun açılırken bir dert açıldıktan sonra sorun çıktımı 1 ay unutun oyunu
forum adminleri bunların reklam yolu sizin forumlarınız
reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama reklam verenin iyisini kötüsünü siz seçerseniz forum kullanıcılarının dolandırılmasına engel olursunuz aygılarımla
bu yazdığım 3 firmaya dikkat edin
tabi ortada firma varsa
1 haftada saçlarım ağardı ve hala muhatab bulamıyorum hala oyunu açamadım
ismine aldanmayın metin2sunucu değil yalan dolan sunucusu
metin2 sunucu hizmeti verdiğini söyleyen dolandırıcılara engel olmak için burada sağlam firmalarla kanı bozukları ayıracağımız bir bölüm açılsın
ilk ben başlayım
game bilişim gökcan 9 ay sunucu hizmeti aldım yarım yamalak telefon numarası haftalık değişir msn ye cvp vermez haftada oyunun ip si değişir
ayda virüs yüzünden hizmet durdurulur
1 ayda 15 gün oyun açık kalırsa ne mutlu size
ama dahada kötüsü var
game bilişim mercure soft olunca baktım milleti çarpmaya başladı
metin2sunucu.com a geçtim
geçmez olaydım
tel yok adres yok firma varla yok arası meçhul msn auto mesajda bekler online yardım koymuşlar hiç cvp gelmez
1 saatte teslim edilir dedikleri oyunu 48 saatte vermez
hiç muhatap bulamazsınız oyun açılırken bir dert açıldıktan sonra sorun çıktımı 1 ay unutun oyunu
forum adminleri bunların reklam yolu sizin forumlarınız
reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama reklam verenin iyisini kötüsünü siz seçerseniz forum kullanıcılarının dolandırılmasına engel olursunuz aygılarımla
bu yazdığım 3 firmaya dikkat edin
tabi ortada firma varsa
1 haftada saçlarım ağardı ve hala muhatab bulamıyorum hala oyunu açamadım
ismine aldanmayın metin2sunucu değil yalan dolan sunucusu
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İlk Öncelikle Geçmiş Olsun Diyorum.
SS Varsa Daha İyi Olacak.
1.5 2 Sene Önce Bu işlere İlk Başladığım Zamanlarda Metin2 Sunucudan Almıştım O Zamanlar Başta
Muammer Kuyumcu ve Ali Yavaş Vardı.İkiside Birbirinden Para Gözlü Dolandırıcı Kişiliklere Sahipti.
Parayı Yatırdıktan Sonra 2 Saatlik Teslimat Oldu Size 8 Gün Sonraki Teslimat o Zmanlar p2p Açığı Bilinmiyordu Server Açıldıktan 5 Dk Sonra Hack Yedi Herkes Oyun İçinde GM.
Daha Sonra Akıllı Bilişim Olarak Başladık Fiyat Pahalıydı Fakat Aldık İyiki Almışım 1 Metin2 Sunucu İle 1.5 Senedir Çalışanıyım ve Aradaki Şerefi İle İş Yapan ve Yapmayan Firmaları Görür Oldum.
Kısacası Arkadaşım Geçmiş Olsun YS Belgesi Olmayan Firmalara Dİkkat ET Bayi Demiyorum YS Belgesi Olan.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Erdem GÖK
- Konular
- 747
- Online süresi
- 4m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 1,169
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 271
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
game bilisim mercuresofta geçerken benimde bir host + domain param arada kaynadı mercure de adamla konustum diyo sipariş ver teslimatı yapalım siparisi yolluyom diyo gelmiyo 8 kere siapris yolladım en sonunda adamların maskarası olcama paradan vazgeçtim
- Konular
- 858
- Online süresi
- 41m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1,296
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 263
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
İlk Öncelikle Geçmiş Olsun Diyorum.
1.5 2 Sene Önce Bu işlere İlk Başladığım Zamanlarda Metin2 Sunucudan Almıştım O Zamanlar Başta
Muammer Kuyumcu ve Ali Yavaş Vardı.İkiside Birbirinden Para Gözlü Dolandırıcı Kişiliklere Sahipti.
Parayı Yatırdıktan Sonra 2 Saatlik Teslimat Oldu Size 8 Gün Sonraki Teslimat o Zmanlar p2p Açığı Bilinmiyordu Server Açıldıktan 5 Dk Sonra Hack Yedi Herkes Oyun İçinde GM.
Daha Sonra Akıllı Bilişim Olarak Başladık Fiyat Pahalıydı Fakat Aldık İyiki Almışım 1 Metin2 Sunucu İle 1.5 Senedir Çalışanıyım ve Aradaki Şerefi İle İş Yapan ve Yapmayan Firmaları Görür Oldum.
Kısacası Arkadaşım Geçmiş Olsun YS Belgesi Olmayan Firmalara Dİkkat ET Bayi Demiyorum YS Belgesi Olan.
www.akillibilisim.com Erdem GÖK
www.akillibilisim.com Erdem GÖK
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sen,
Mecnun kadar sevseydin
Ben,
Leylay'ı utandırmasını bilirdim..:l04:
Mecnun kadar sevseydin
Ben,
Leylay'ı utandırmasını bilirdim..:l04:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Müşeri olarak ili şeyi bilmek gerekli.
Birincisi ys belgesiz vergi levhası olmayanlardan alış veriş yapılmaz.
Birde unutmayın ucuz aldıgınız bir hizmette herzaman sorun olur özellikle ucuza aldıgınız 1 gblik sunucuların ramlerine bakın birçogu 512 dir.
Adam kazanmak zorunda haliyle ramden çalıcak .
işini dogru yapan firmalara sözüm yok ama YS VE VERGİ LEVHASIZ FİRMALARDAN ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN.
Ayrıca unutmayın ys belgesi devredilemez bayilik verilemez.
Ben bizzat vergisiz satıs yapanları bayiyim diyip satıs yapanları şikayet ediyorum.
tib ve maliyeye bi şikayet atın bakın noluyor
Birincisi ys belgesiz vergi levhası olmayanlardan alış veriş yapılmaz.
Birde unutmayın ucuz aldıgınız bir hizmette herzaman sorun olur özellikle ucuza aldıgınız 1 gblik sunucuların ramlerine bakın birçogu 512 dir.
Adam kazanmak zorunda haliyle ramden çalıcak .
işini dogru yapan firmalara sözüm yok ama YS VE VERGİ LEVHASIZ FİRMALARDAN ALIŞ VERİŞ YAPMAYIN.
Ayrıca unutmayın ys belgesi devredilemez bayilik verilemez.
Ben bizzat vergisiz satıs yapanları bayiyim diyip satıs yapanları şikayet ediyorum.
tib ve maliyeye bi şikayet atın bakın noluyor

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)