Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Smackdown Sırları Nelerdir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qLoomwinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 649
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qLoomwinq

Level 6
TM Üye
Konular
522
Reaksiyon Skoru
80
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
150
MmoLira
-400
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar nette takılırken bu yazıyı buldum ve paylaşmak istedim:
Amerikan Güreşi Nedir?

Herkes merak eder amerikangüreşi nedir?İki kişinin kavgasımı, güreş için acı çekmekmi, yoksahayatın kendisimi.Aslında amerikan güreşi bunların hepsininkarışımıdır.Yazıma başlamadan önce ilk olarak ufak bilgiler vermekistiyorum.Amerikan güreşi'nin yurtdışındaki adı aslında profesyonelgüreştir ondan yabancı birine American Wrestling derseniz o nedir diyetanım verir.Çünkü amerikan güreşi amerika'da yapılan olimpik güreşleribile içine alan bir tanımdır.Amerika olimpik güreşi amatör olarak görürama bize göre onlar profesyoneldir Türkler'de bunun için bu sporaamerikan güreşi der.

Amerikan Güreşi Spormudur?

Aslında gerçektehayır.Sebebi ise maçın başından sonuna kadar ayarlıdır.Fakat bunusadece şirketin yöneticileri ve güreşçiler bilir.Türkçe terimi EğlenceSporudur yani eğlendirme amaçlı spor.Yani Güreşi insanlar sporkategorisine sokmaz.Eğlence sporuna sokar

Amerikan Güreşi Gerçekmidir?

Türkiye'deki pek çok insanyanlış kanalları izleyip yanlış bilgiye kapılıyor.Güreşteki vuruşlargerçek olmasada güreşte yapılan ufacık yapılan hareket bazen güreşçininkariyerine son verir.Oralarda kullanılan hardcore(sonra bahsedeceğim)vs vs'te gerçekten can acıtır.

Güreşte Kan Var Mıdır?

Bu soruya yok diyen adamaiki cevap verirdim.Ya hiç maç izlememiş.Yada WCW izliyor.Kan güreştegenellikle haftalık şovlarda değilde PPV(Pay Per View)aylık siparişüzerine dijital uydudan izlenen asıl özel maçlarda çok sık gözükür.

Kanın Sırrı Nedir?

Aslında genelde jiletleyapılır.Ama bu her şirket için geçerli değildir bazı şirketlergerçekçiliği önde tutmak için hardcorelardan alınan darbelerdedeyapıyor.Jilet olayına geri dönelim.Mantığı şudur kameralarıngöstermediği bir anda adamın alnını jiletle kesmesi.Alında hiç damarolmadığından hem zararsız hemde daha çok kan çıkıp tüm yüzeyayılır.Ondan güreşte vücudda kan nadir gözükür.Hep yüzdedir.

Teşekkürler.. :)

Rica Ederim.

Rica ederim.. :)

Yorumunuz İçin Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri