Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Buda Benim Şansım :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogame26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Adama hak vermeniz lazım.. sonuçta oyuna yeni başlamış ve peri düşmüş alamamış.. 50m zarar yeni başlayan biri için kötü bi başlangıç.

anlamıyolr ki işte kardes elimdeki ve ustumdeki lere bir bak 48 lwl zirh ve 30 lwl silah :)

oda bşymi ben ve benm bayrağımdan 1 kişyle 90 metni kesydk bi anda mavi kırmız bayraklar doluştu kesyoruz işte sonra patronlar gldi zar zor aykta duryoruz metnn canı az kaldı dipteydi bi ptron beni yatrdı kalkamadm metni kestler bana ejder bıçağı düştü alamadm bşy daa düşmüştü görmedim onu :(

Çoluk çocuk işte bunun bi oyun olduğunu bilmiyorlar. bende çok metin kestim metinin canı gitmişse beqliyodum 10 dk kim kesmiş die kesen kişi gelincede dalmıyodum metne herşey oyun değildir dostlukta önemlidir biz 4 kişi farklı krallıktan metin kestin kimse bir birine dalmadı adama Siyah Çelik zırh düştü kimse karışmadı sen onun itemini alırsan hakkını yemiş olursun mutlaka senden çıkar o hak ben bana dalana bile karışmam sadece ?? yaparım sorun ne nie dalıyosun anlamında BU OYUNU EĞLENCESİNE OYUNAYANLAR VAR BENDE ONLARDAN BİRİYİM Bİ İTEM İÇİN HAK YEMEYE GEREK YOK OYUNDA OLSA DAHİ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri